Rapido Kalem Renk Seçenekleri

Mühendisler tarafından, öğretmenler tarafından, mimarlar tarafından bazı kalem modelleri daha fazla kullanılır ve tamamen iş işlemlerini halletmek için kullanılır.

Bu kalem modelleri arasında yer alan rapido kalem modelleri, kullanışlı kalemlerdir. Rahat kullanıma sahip olan bu kalemlerin uç kısmı yassı tasarıma sahiptir. Yassı şekilde yazılan kalemler, yazıldığı yeri de oldukça şık gösterir.

 

Rapido Kalem Modelleriyle Süslü Yazılar

Rapido kalem modelleri süslü yazılar yazmak için ideal modellerdir. Renkli olan mürekkepleri sayesinde, önemli olan yazıların altını da çizebilir ve renklendirebilirsiniz. Çizim yapabilir ve çizimlerinizi üç boyutlu hale getirebilirsiniz. Ele tam oturan ve üst kısımları da yumuşak olan rapido modeller, yazı yazarken de çizim yaparken de elinizin ağrımasını da önler.

Rapido kalem modelleri içerisinde kullanılan renkler sarı, turuncu, pembe, mavi, yeşil, siyah, kırmızı ve soft renkler olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda fosforlu renk tonlarına da sahip olan bu kalemler, yazılar için oldukça uygundur. Tüm kalem modelleri https://www.kayakirtasiye.com.tr/rapido-kalemleri adresinde kategoriye özel şekilde yerini alıyor.