Prefabrik Yapılar Türkiye'nin Her Yerinde Yapılır mı?

Prefabrik evler ülkemizin her bölgesinde üretilebilmektedir. . Karmod prefabrik yapı üretimi alanında uzun yıllardır profesyonel ekibi ve bilgisiyle hizmet veren bir firmadır.

Şuan ülkemizle birlikte dünyada 80’dan fazla ülkede prefabrik yapılar kurmaktadır. Ev yaptırmak istediğiniz bölge incelenerek iklim koşulları, rüzgar durumu ve kar yükü gibi farklı parametreler dikkate alınarak doğal olaylara karşı dayanıklı üretim yapılmaktadır.

Karmod bünyesinde görev yapan mühendisler tüm detayları dikkate alarak güvenli yapılar tasarlar. Böylece üretim ve kurulum aşamasında bulunduğunuz bölgeye uygun çalışmalar yapılır. Özellikle soğuk bölgelerde çok özel çözümler sunulmaktadır. Soğuk bölgelerde dış cephe ve çatıya iklim şartlarının sertliğine göre yalıtım değeri yüksek malzemeler kullanılır. Böylece yükse ısı yalıtımı sağlayacak evler ortaya çıkar. Ayrıca evlerde iklimlendirme seçenekleri de fazladır. Kış aylarında soba, klima, kalorifer ya da elektrikli soba gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz. Yaz aylarında ise klima ideal iklimlendirme elemanı olarak kullanılabilir.

Prefabrik Yapılar Kaç Katlı Olur?

Ülkemizde 1999 Marmara Depremi sonrasında daha da yaygın hale gelen seçenekleri en yoğun tek katlı olarak üretilmektedir. Ancak çevrenizde gördüğünüz tek katlı evler dışında çok daha farklı üretim seçenekleri de vardır. İstediğiniz genişlikte kurulumu yapılan evler iki katlı olarak villa tipi de tercih edilebilir.  Ayrıca hafif çelik kullanılan yapılarda üç katlı prefabrik ev yapılması da mümkün olur.  Farklı taleplerinize göre katlı prefabrik yapılar da satın alabilirsiniz.

Prefabrik evlerde en güzel yan betonarme binaların üzerine de yapılabilmesidir. Bunun için tek katlı betonarme binalar kullanılmaktadır. Alt katta yer alan bina sağlamsa ve düz bir tavan zemini varsa istediğiniz prefabrik üst katı kolayca oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte evde baca da olmamalıdır. Prefabrik evlerde çatıdan çıkılan bacalarda yangın ve su yalıtımı bakımından risk faktörüdür.

Prefabrik Yapılar Nasıl Taşınır?

tercih edilmesinin sebeplerinden biri kolay bir kuruluma sahip olması ve kısa süre içinde montajının tamamlanarak teslim edilmesidir. Ayrıca son derece ekonomik şekilde üretilebilen bu evler taşınabilir yapıya da sahiptir. Bu evlerin malzemeleri üretim tesislerinde imal edilir. Sonrasında kurulum yapılacağı alana gelerek uzman ekipler tarafından montaj yapılır. Bu yüzden istediğiniz zaman farklı bölgelere de taşıma şansınız vardır.

evinizi taşımak istediğiniz zaman satın aldığınız firmadan destek isteyebilirsiniz. Nakliye işlemlerinde Karmod uzman personelleri ve teknik destek ekipleriyle evinizi istediğiniz yere götürmenize yardımcı olmaktadır. Nakliyeden önce söküm işlemleri ve götürdüğünüz yeni alanda kurulum işlemleri yine profesyonel personeller tarafından gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik binaların nakliye işlemleri yapının türüne ve nakliye yapılacak bölgeye göre farklı alternatiflerle gerçekleştirilebilir. Prefabrik yapılar kamyon, tır, gemi ya da trenlerle taşınabilmektedir. Ayrıca uzun yolculuklar için kargo uçakları da tercih edilebilmektedir.

Prefabrik Yapı Tadilatı

Prefabrik yapılar üretim aşamasında tamamen sizin isteklerinize göre üretilir. Ayrıca bulunduğu bölgenin iklim koşulları ve arazi yapısına uygun olarak Karmod tesislerinde üretilmektedir. Prefabrik yapılarda zaman içinde isteğinize bağlı tadilatlar yapabilir, bazı bölümler ekleyebilirsiniz. Tabii tadilat sürecinde de yapının statiğine zarar vermeyecek profesyonel personeller görev almalıdır.

Karmod prefabrik ev üretim aşamalarında olduğu gibi kurulum sonrası tadilat çalışmalarında da ekipleriyle sizlere destek olmaktadır. Satış sonrası destek birimi tüm tadilat işlemleriniz için sizlere destek olmaktadır. Prefabrik evlerinize sonradan ekleyeceğiniz detaylarla yaşam alanlarınızı istediğiniz forma sokabilirsiniz. Bu yapılar istediğiniz büyüklükte ve ölçülerde üretilmektedir. Tadilat yapılabilme özelliği sayesinde de her zaman ergonomik yapısını korumaktadır.