Pötürgem Çiğköfte Malatya günlerine damgasını vuruyor

AHA İSTANBUL - Sektörün 11 yıllık lezzet durağı Pötürgem çiğköfte yeni kapıda, Malatya günlerinde yerini aldı.

Pötürgem Çiğköfte lezzet durağı'nı Yenikapı Malatya günlerinede kurdu. 4 gün sürecek Yenikapı Malatya Günleri her yıl geleneksel olarak gerçekleşirken Malatya'nın değerleri de bu özel günde yerlerini alıyor.  Pütürgem Çiğköfte markası  ile de İstanbullular çiğ köfte lezzetini doya doya tadacak. 

Pötürgem gıda Yönetim kurulu Başkanı Şaban Terdi yaptığı açıklamada " 68 noktada Pötürgem Çiğköfte olarak lezzetimize müşterilerimize sunuyoruz. Malatya günleri bizim için çok büyük anlam, ifade ediyor. Malatyalılar ve değerleri burada bir araya geliyor. Bizler de Pötürgem Çiğköfte olarak burada yerimizi aldık. "dedi. Yönetim kurulu Başkanı Şaban Terdi Pötürgem Çiğköftenin ürün kalitesini dile getirirken de " Pötürgem Çiğköfte olarak çiğköftemiz de memleketin lezzetine buluşturuyoruz. Kahramanmaraş'ın isotunu, Konya'nın salçasını, Malatya'nın bulgurunu, Şanlıurfa'nın baharatlarını, Aydın'ın cevizini organik olarak Pötürgem Çiğköftede bir araya getiriyoruz. Lezzet farkımızı çiğ köftenin lezzetini  bilenler takdirle karşılıyor" dedi. 

Pürdef Pötürge Dernekler Federasyonu Başkanı Cihan Akköse  Pötürge'nin değeri olan Pötürgem Çiğköftenin lezzetinin on numara olduğunuda çiğköfte severlere tavsiye ediyor.