Posofun değerleri ve gençliği sıla topraklarında buluştu

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular derneği sıla topraklarına ayak basarak gençliğine bir kez daha Merhaba dedi.

Merkezi Güngören'de bulunan başkanlığını Aydın Karadağ'ın yaptığı  Ardahan Posoflular Derneği sıla topraklarında gençlerini ağırladı. Posof belediye tesislerinde düzenlenen birlik beraberlik toplantısında dernekten burs alan öğrencilerağırlandı. Posoflular derneğinden yapılan açıklama " BURSİYERLERİMİZLE POSOF'TA BULUŞTUK....
Derneğimizin yöneticileri Posof Belediyesi salonunda üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
Yapılan toplantıya Dernek Genel Başkan Yardımcılarımız Salih Doğruyol ve Adnan Kaynar, yönetim kurulu üyemiz Yaşar Üzümcü ile derneğimizin renkli siması Muhittin Erkin ağabimiz ile Posof'un değerli Belediye Başkanı Cahit Ulgar katıldı.
Üniversite de okuyan ve mezun olan Posof’lu öğrencilere hitap eden dernek Başkan Yardımcımız Salih Doğruyol, “Hepiniz bizim için çok değerlisiniz ve geleceğin hazineleri sizlersiniz. Çok farklı üniversitelerde, farklı bölümlerde öğrenim gördünüz ve görüyorsunuz. Geleceğin mimarları olmakla birlikte kendi hayatınızın da kurtarıcıları sizlersiniz. Posof derneğini var eden ve anlamlı kılan sizlerin varlığıdır.
Burada toplanmamızın nedeni yıllardır katkı sağlamaya çalıştığımız bu cevherleri yüz yüze görebilmek ve tanışmak, yaptığınız ve yapacağınız işler hakkında sohbet etmektir. Her zaman yanınızda olacağımızı belirterek sizlerin de Posof için çaba göstermenizi istiyorum ve Posof u tekrar canlandıralım” diye konuştu.
Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar da yaptığı konuşmada öğrencilerin ve üniversite mezunu olanların Posof ta kalmaları için yapılması gereken her türlü yardımı yapabileceğini ve iş konusunda asla sıkıntı çekmeyeceklerinin müjdesini verdi.
Bizde dernek yönetimi olarak diyoruz ki; öğrenci kardeşlerimizin her zaman yanındayız, onları destekleyeceğiz. İhtiyacı olan her öğrencinin yanında olacağız. Çünkü onların arkasında yurt içinden ve yurt dışından eğitim gönüllüsü Posoflu ağabileri, ablaları, amcaları var. Yeter ki sizler okuyun...Ve diyoruz ki;
"Bizler çalışacağız, Posof ve Posoflu kazanacak."
Dernek başkanı Aydın Karadağ'da yaptığı açıklama " Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan ev sahibimiz başarılı Posof Belediye Başkanımız Cahit Ukgar'a çok teşekkür ederiz. Ayrıca toplantıda kızlarımızın katılımı muhteşemdi. Bu da Posoflunun erkek kadın ayırmadan okumaya verdiği önemin açık bir göstergesiydi. Ayrıca tebrik ediyorum.10 yılı aşkın süredir aralıksız eğitim burs desteğimiz devam edecek inşallah. Bu desteği biz sağlayan yurt içi ve yurt dışındaki tüm eğitim dostu hemşerilerimize şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım adına şükranlarımı arz ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. " dedi.