Posofluların " Çocuklarımız Üşümesin " kampanyasına destekler çığ gibi

AHA İSTANBUL - Ardahan Posofluların fedakarlığı geleceklerini ısıtıyor. Ardahan Posoflular derneği toplanan yardımlarla ihtiyaç sahibi öğrencilerine ayaktan tırnağına kadar kışlık giyecekle donatıyor.

İstanbul Güngören'de merkezi bulunan İstanbul Ardahan Posoflular derneği gelecek nesline hizmet yarışında hız kesmiyor. Kuruluşundan beri yaptıkları çalışmalarla tüm sivil toplum kuruluşlarında parmakla gösterdikleri çalışmalara imza atıyor. Posof'da ve İstanbul'da yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencileri tesbit ederek kışlık giysi yardımı yaptılar.  Dernek merkezinde dernek başkanı Aydın Karadağ öncülüğünde yönetim kurulu "Çocuklarımız Üşümesin "  bağış kampanyasında elde edilen paralarla alınan kışlık giyecekleri tek tek hazırlayarak her öğrenciyi baştan aşağıya donatacak kışlık giyecekleri bizzat hazırlayarak paketlediler. Dernek başkanı Aydın Karadağ yapılan yardım kampanyası hakkında bilgi verirken " Posoflular derneği olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına "Çocuklarımız Üşümesin" Kampanyasını kurduk. Posof İlçe milli eğitim müdürlüğümüzle koordineli çalışarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi belirlendi. İstanbul'da bulunan ihtiyaç çocuklarımızıda bu kampanyaya dahil ettik. Bu kampanyayı duyurduğumuzda Posof'un Yurt içi ve Yurt dışında yaşayan  tüm değerleri yardıma koşarak destekelerini esirgemediler. Posofda bulunan 118 öğrencimizle İstanbul'da bulunan 28 öğrencimize baştan aşağı giydirerek  kışlık giyeceklerini karşıladık. İlk, orta ve lise öğrencilerinin oluşan ihtiyaç  malzemelerde her öğrencimize  Kaban, Bot, Kazak, Bere, Atkı ve eldivenler yönetim kurulu olarak tek tek paketleyip hazırladık. 23 Bin TL üzerinde tutan kaliteli  tüm malzemeler sahiplerine ulaşıyor. Çocuklar Üşümesin kampanyamıza destek veren Hollanda Serhat Vakfı Başkanı Hikmet Tikici ve yönetim kurulu üyelerine , Veysel Yıldırım, Kenan Yıldırım, Durak Akar başta olmak üzere çok sayıda  hemşerilerimize canı gönülden şahsım ve yönetim kurulumadına  teşekkür ederim"dedi.  

İstanbul Poosflular derneği Daha önceden sılai rahime   Posofsporun tüm ihtiyacını karşılamış, okullara bilgisayar yardımı yaparak  adından sıkca söz ettiriyor. Bu kampanyanın sonundada öğrencilere "Kırtasiye yardımı kampanyası" içinde kollar sıvandı.