Posoflulara, Belediye Başkanları Cahit Ulgar'dan Teşekkür ve Tebrik geldi

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular Derneği Kongresi sonrasında üyelerden güven oyu alarak yola devam eden Aydın Karadağ ve yönetimine Tebrikler yağıyor.

İstanbul Avrupa Yakası Posoflular Derneği kısa bir süre önce kongresini gerçekleştirmiş, Başkan Aydın Karadağ ve yönetimi delegelerden güven oyu alarak 5. Dönem için yeniden seçildiler.   Başkan Aydın Karadağ ve yönetiminin yeniden seçilmesinden dolayı Tebrikler yağarken Ardahan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar İstanbul'da,  Güngören'de bulunan Dernek  merkezini ziyaret ederek  tebriklerini bizzat iletti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerinden ve desteklerinden dolayı Dernek başkanı Aydın Karadağ'a  teşekkür plaketi takdim etti. Belediye Başkanı Cahit Ulgar düzenlenen merasimde yaptığı konuşmada " Bugüne kadar Posof'un geleceği için dünyanın her yerinde Gönül bağını eksik etmeyen,  kurulmuş derneklere başkanlık ve yöneticilik eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Onlar hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar. İstanbul Avrupa Yakası Ardahan Posoflular Derneğine göstermiş oldukları faaliyetler ve hizmetleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Hizmet etmek herkesin işi değil, gönül işidir " dedi.  Geleceğe dair de hizmetlerin devam edeceğini dile getirdi. Ziyarettinde Posof'daki  pandemi sürecinide değerlendiren Belediye Başkanı Cahit Ulgar,  Ardahan Posof'ta pandemi kurallarına harfiyen uyulmasından, vatandaşların duyarlılığından dolayı koronavirüsün olmadığının da müjdesini verdi. 
 Ziyaret sonunda konuşma yapan Ardahan Posoflular dernek başkanı Aydın  Karadağ " Belediye başkanımız Cahit Ulgar başkanımıza Nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan işadamımız Varol Subaşı'na da Nezaket ziyareti için ayrıca şükranlarımı sunuyorum." dedi.
 Ardahan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar'ın ziyaretinde halk ozanı, Aşıkzülali köyü dernek başkanı Yahya Bilican ile Dernek yöneticilerinden Ayfetin Şentürk hazır bulundu.