Posoflular Tablet dağıtımında özel öğrencilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular derneği pandemi sürecinde öğrencilerin tablet sorunu ortak olup kendine düşen görev yaparak, tablet dağıtarak çok sayıda öğrencinin yüzünü güldürdü, güldürmeye de devam ediyor.

Türkiye'de yaşanan  pandemi sürecinde İstanbul Güngören'de Merkezi bulunan başkanlığını Aydın Karadağ'ın yaptığı Ardahan Posoflular Derneği,  öğrencilerin internet erişiminde ki güçlüğünü kendine dert edinmiş,  eğitime ara vermemesi için tabletleri öğrencilere bulaştırmada adeta yarışıyor. Başkan Aydın Karadağ yaptığı açıklamada " Öğrencilerimizin eğitimler de geri kalmaması için herkesin taşın altına elini koyması gerekmektedir. Geleceğimiz olan çocuklarımızın yanında olmamız lazım. Milletimizin ve devletimizin kaybedecek vakti yok. Öğrencilerimiz eğitimlerinde geri kalmaması adına bizlerde tespit ettiğimiz öğrencilerimize tabletlerini hediye ediyoruz. Bu çocuklarımız yarının mühendisleri, doktorları, bürokratları, yöneticileri olacak" dedi. 
 Tablet dağıtımlarında MESİMDER Meslek Okulları Derneği  koordinatörü Çiğdem Akçil'de bu özel günde bulunarak öğrencilerin tabletlerine kavuşması mutluluğuna ortak oldu.