Posoflular Derneği Sosyal Tesisleriyle gözü gençlere dikti

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular Derneği hizmet yarışında rakip tanımazken Sosyal Tesislerinin kapısını gençlere açtı

İstanbul Posoflular derneğinin gençlere yönelik yatırımları, destekleri hız kesmeden  devam ediyor. Kurulan sosyal tesislerle Ardahan Posoflular Derneği 7'den 77'ye Cazibe merkezi haline geldi.  Güngören’de ki kendi mülkü olan Ardahan Posoflular Derneği yapmış olduğu faaliyetlerle örnek dernek olarak adından sıkça bahsettirirken, İstanbul Posoflular derneğinin başarılı başkanı Aydın Kardağ ve yönetimi gençlerle  yapmış olduğu istişareler sonucunda onlardan gelen talepler doğrultusunda derneğe; 
* 1 adet Amerikan Bilardo Masası,
* 1 adet üç top Bilardo Masası,
* 2 adet Pinpon Masası,
* 3 adet Sınırsız internet bağlı Bilgisayar,
* Toplantı Masası kazandırdı. 
Hayırseverlerin desteğiyle temin edilen sosyal tesis, Posoflu gençlerin hizmetine sunmuş olup, dernekler arasında bir ilke daha imza atmış İstanbul Posoflular Derneği bir sivil toplum kuruluşu.  Posoflu gençler son derece şanslı, çünkü onların bir dediğini iki etmeyen, onlara değer veren bir başkan ve yönetim kurulu var. Cani gönülden tebrik ediyoruz. Ve diyoruz ki işte dernekçilik budur.
Başkan Aydın Karadağ sosyal tesislerinin tanıtımı kapsamında yapılan açılış programında tesislerin kuruluş amacını dile getirirken " Evlatlarımız bizim herşeyimiz, ülkemizin olduğu gibi derneğimizinde geleceği, onları dinlemek, taleplerini dikkate almak, onların düzgün eğitim almalarına destekte bulunmak zorundayız. Posoflu gençleri bir araya getirmek, tanıştırmak ve kaynaştırmamız önem arzetmektedir. En büyük yatırım insana olan yatırımdır diyerek gençlerimize her türlü yatırımı yapmak derneğimizin en önemli hedefidir." dedi.