Posoflular Cumhuriyete olan sevgi ve saygısını tüm değerleri ile yaşadı

Ardahan Posoflular Derneği Cumhuriyet Bayramı'nı düzenlediği özel bir programla coşkulu kutladı

Ardahan Posof lar Derneği İstanbul'da dernek sosyal tesislerinde  Cumhuriyetin kuruluşunun  96. Yılı özel  kutlama programı düzenledi. Cumhuriyet balosu havasında geçen etkinliklere çok özel konutlarda katılarak bu coşkuyu paylaştılar.  Sivaslılar dernek başkanı Vedat Kılıç, Kasder Güngören şube başkanı Murat Kabaoğlu, Güngören Trabzonlular dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Mustafa Kemal ortaokulu müdürü , ve ismini sayamadım çok sayıda özel konuk katılırken ozanlar Hüseyin Fırtına ile Yahya Bilican sazlarıyla sözleriyle  sahnede yer aldılar.

Düzenlenen program açılışında saygı duruşundan sonra İstiklal marşı okundu. Miniklerin ellerinde Türk bayrağı dalgalanırken  büyüklerde bu özel günde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar. 3 aylık Zeynep annesi ile programda yer alıp ilk Cumhuriyet bayramını kutlayan lar arasında en genç posoflu oldu.

Program sunuculuğunu kadın Kolları Başkanı Gül Özgün yaparken Aydın Karadağ açılış konuşmasında  Posofluların Cumhuriyeti ve Gazi Mustafa Kemal Paşa'yı çok sevdiğini dile getirdi. İlk defa düzenledikleri Cumhuriyet kutlama törenlerini artık her yıl yapacaklarını da sözlerine ekledi. Başkan Aydın Karadağ bu yıl öğrencilere verilecek bursunda çalışmalarına start verildiğini dile getirdi.