Posoflular babaların değerini biliyor

AHA İSTANBUL - Babalar günü Posoflular derneğinde örnek gösterilecek bir programla çok özel kutlandı.

Ardahan Posoflular derneği yeni bir etkinliğe daha imza atarak Babalar Gününü kutladı.  Dernek merkezinde düzenlenen babalar günü kutlamasına, Posoflu anneler damgasını vurdu. Düzenlenen törende çok özel konuklar yer alırken Eski Ardahan Ak Parti il başkanı Yunus Baydar, Posof belediye başkanı Cahit Ulgar, Aşık Zülali dernek başkanı Ozan Yahya Bilican ve ismini sayamadığımız çok sayıda dernek üyeleri ve özel misafirler katıldı. 

Babalar günü özel kutlama programının açılış konuşmasında dernek başkanı Aydın Karadağ vatanı uğrana hayatını kaybeden şehitleri anarak tüm babaların özel gününü kutladı. Başkan Aydın Karadağ konuşmasında yapılan etkinliklerin değer kazanmasına annelerin en büyük emekleri olduğunu dile getirererk annelere teşekkür etti. Babalar günü programında posof belediye başkanı Cahit Ulgar'da konuşmasında babalar gününü kutlarken, 20 temmuzda Posofda yapılacak aşıklar ve türkü şölenine herkesi davet etti.  Eski Ak Parti il başkanı Yunus Baydar ise babalar gününü tebrik ederek kendisinin Ardahan'da bulunduğunu , her zaman kapılarının açık olduğunuda dile getirdi. 

Yapılan babalar günü kutlama programında katılan Posoflu babalara hediyeler taktim edilirken, bu özel güne anlam katan annelerde dernek tesislerinde hazırladıkları  yöresel damak tad lezzetleri olan  Bişi, Mafiş ve lokma ikramlarıylada babalar gününe özel anlam kattılar.