Posoflular Ankara'ya "Birlik Beraberlik" için çıkartma yaptılar

AHA ANKARA - Türkiye'de yaşayan Posoflular "Birlikten Kuvvet Doğar" sloganıyla başkent Ankara'da buluşarak gövde gösterisi yaptı.

Kaynaşma buluşma ve tanışmanın en güzelini Türkiye'de yaşayan Posoflular Ankara başkentte buluşarak yaşattılar.  

1 Şubat 2020 Cumartesi günü Ankara'da düzenlenen ''Birlikten Kuvvet Doğar.'' temalı buluşmada Türkiye'nin dört bir yanından gelen Posof'lu hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek hem tanıştılar, hem kaynaştılar hem de buluştular.  Ardahan'dan ayrılmış posoflular Ankara'da bir araya gelirken bu özel Birlik beraberlikte Ardahan milletvekili Orhan Atalay, Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, İstanbul posoflu dernek başkanı Aydın Karadağ, Bursa Ardahan dernekler federasyonu başkanı Zeki Aydın , sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratlar İşadamları bu özel toplantıda yerlerini aldılar. Toplantıdan Posof'un geleceği masaya yatırılırken, sıla-i rahim e dönüş için yatırımlar yapılmasına, öğrencilere verilen bursların arttırılmasına, Ankara ve İstanbul'da yapılan Ardahan tanıtım günlerine katılımın arttırılmasına, "Posof için bir projem var" yarışmanın düzenlenmesine, Posof spor için yardımların yapılmasına, fırsat bulundukça posofa gelerek vakitlerinin memlekette geçirmelerine karar verildi. 

Toplantı sonrasında İstanbul Posoflular dernek başkanı Aydın Karadağ teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Aydın Karadağ yaptığı açıklamada " Ankara'da düzenlenen "BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR." temalı buluşmaya çok sayıda POSOFLU iş adamı, akademisyen, bürokratlarla birlikte, Ankara, İstanbul, Bursa,İzmir ve Kocaeli de faaliyet gösteren Posof Dernek Başkanları katıldı.

Bizde Posoflular Derneği yönetimi olarak katılım sağlayarak Posof'la ilgili yaptıklarımızı ve yapılması gerekenleri anlatma fırsatı bulduk. Öğrenci bursları, Sılahı Rahim, Spor kulübüne destek ve Posofa yatırımların arttırılması konusundaki düşüncelerimizi katılımcılara ifade etme fırsatı bulduk. 

Bu güzel günde bizleri ağırlayan ve kapılarını açan Sınav Kolejlerı sahibi Metin Özer Ve Orhan Özer'e ve bizleri bir araya getiren Posof Belediye Başkanımız Cahit ULGAR'a şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim" dedi.