Phılıps Avent'in Natural Serisine Yeni üye: Cam Biberon

AHA- Annelerden ilham alınarak geliştirilen, bebeğinizi biberonla beslemenin doğal yolu Philips AVENT Natural Serisi ürünlerine şimdi de cam biberon eklendi.
Philips AVENT Natural Serisi’nin yeni cam biberonları güvenilir ve dayanıklı, yüksek kaliteli cam ile üretiliyor. Natural biberonun üretildiği borosilikat camın kırılmaya karşı doğal bir dayanıklılığı bulunuyor. Isıya karşı da dayanıklı olduğu için Philips AVENT Natural cam biberonu kaynatabiliyor ve sterilize edebiliyorsunuz.


Natural cam biberonun geniş göğüs şeklindeki biberon emziği, Natural serisinin diğer biberonlarında da olduğu gibi anne göğsüyle çok benzer bir yapıya sahip olduğu için bebeğinizin biberona alışmasını kolaylaştırıyor. Böylelikle siz de bebeğinizi emzirdiğiniz dönemde bile onu biberonla besleyebiliyorsunuz. Emziğin iç kısmında bulunan yaprakçıklar, emziğe zarar vermeden yumuşaklığını ve esnekliğini artırıyor. Bebeğinizin daha konforlu bir şekilde emmesini sağlayan içe çökmeyen emzik yapısı, kesintisiz beslenme sağlıyor. Emziğin yenilikçi yapraklı tasarımı, göğsü andıran doğal kavrama imkanı sunarak bebeğinizin emzirme ve biberonlar beslemeyi birleştirmesini kolaylaştırıyor.

Philips AVENT Natural Serisi Cam Biberonlar, bebeğinizin minik elleri tarafından bile kavranabilen ve her yönden tutulabilen ekstra konforlu bir ergonomik tasarıma sahip. Kolay ve hızlı bir şekilde takılıp çıkarılabilen üç parçaya sahip Philips AVENT Cam Biberonların özel tasarım kapakları da sızdırma yapmıyor. Biberonların yenilikçi ikili tasarıma sahip gelişmiş anti-kolik sistemi, biberonun içindeki havanın bebeğinizin midesine girmesini engelleyerek kolik sancısına son veriyor.


Philips AVENT Natural Cam Biberonların ayrıca özel kılıfları da bulunuyor. Hem biberonu koruyan, hem de içeriğini sıcak veya soğuk tutmaya yardımcı olan bu özel tasarım kılıfların 2 farklı renk alternatifi var.


Philips AVENT Natural Cam Biberon 120ml tekli: 34,90 TL
Philips AVENT Natural Cam Biberon 240ml tekli: 38,90 TL
Philips AVENT Biberon Kılıfı Natural Cam 120ml: 32,90 TL
Philips AVENT Biberon Kılıfı Natural Cam 240ml: 32,90 TL