Park timi uyuşturucu satıcılarına darbe üstüne darbe vuruyor

AHA İSTANBUL - Uyuşturucu ile mücadelede Güngören emniyet müdürlüğü park timi ekipleri, uyuşturucu satıcısı bir çeteyi daha çökertti

Güngören ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri uyuştucu ile mücadelede hız kesmiyor. Emniyet müdürlüğüne bağlı Park timleri ilçe genelinde yaptıkları son operasyonla bir uyuşturucu çetesini daha çökertti.Devriye Ekipler amiri Erhan Demir yönetimindeki   park timi ve yunus ekipeleri   10 gün süren fiziki takip sonucu   uyuşturucu çetesini iş üstünde yakaladı. . Düzenlenen operasyonla  uyuşturucu satıcısı 2 kişi ve müşteri olarak uyuşturucu alan 1 kişi göz altına alındı.Uyuşturucu satıcılarının içerisinde bulunduğu araçda  yapılan aramalarda uyuşturucu madedelerinin yanı sıra bol miktardada uyuşturucu parası ele geçirildi.  Alınan şahıslar   asayiş bürü amirliğine teslim edilirken soruşturma sürüyor.

Güngören emniyet müdürlüğüne bağlı park timi sadece parklarda değil sokaklardaki suç çetelerininde korkulu rüyası oldu. Son günlerde yaptıkları operasyonlarla 5 uyuşturucu çetesini adalete teslim etti.