Pandemi denetiminde devlet, vatandaşın gönlüne dokunuyor

AHA İSTANBUL - İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelge ile devlet erkanı tüm il ve ilçelerde vatandaşın gönlüne dokunarak denetimlerini yapıyor.

Koronavirüs salgını sonrası yapılan denetimlerin boyutu artık başka anlam taşımaya başladı. Valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum amirleri, muhtarlar sahalarda pandemi denetimlerini yürütürken vatandaşların görmek istedikleri Devlet erkanıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Güngören'de gerçekleşen pandemi denetimlerinde karşılarında devleti gören esnaf ve vatandaşlar gelen misafirlerini ağırlama yarışına giriyorlar. Güngören kaymakamı Zeyit Şener izinli olması münasebetiyle, Güngören'e de vekillik eden Bağcılar kaymakamı Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı  Mim. Dr.  Bünyamin Demir, Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Çapoğlu, Güngören ilçe Emniyet müdür yardımcısı Hasan Fehmi Talay, Mareşal Çakmak mahalle muhtarı Nuray Aydın ile güvenlik güçleri zabıta ekipleri pandemi denetiminde lokantalar, berberler, fırınlar, hemşeri dernekleri tek tek ziyaret edilirken, kurallar bir kez daha hatırlatıldı. 

Güngören en köklü esnaflarından Balcı kardeşler lokantaları işletme sahibi Yunus Balcı Devlet erkanının pandemi denetiminde yani başlarında görmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirirken her daim , her güne  kapılarının açık olduğunu bu denetimlerin kendilerini mutlu ettiğini ifade etti.