Pamuk Çeşitleri

Odunsu bir bitki olan pamuk çok kullanışlı bir malzemedir.

Kozmetik  malzeme sektöründe ismi çok geçen hidrofil pamuk kişisel bakımlarda vazgeçilemeyen bir üründür. Özellikle bayanlar makyaj temizleme işleminde, ayrıca oje çıkarma işlemlerinde mutlaka pamuk kullanırlar. Eczanelerde, kozmetik mağazalarında hatta mahalle arası küçük bakkallarda da pamuk satışı yapılır. 

Yumuşacık Yapıda Hidrofil Pamuk

Yumuşacık yapıda olan hidrofil pamuk cerrahi operasyonlarda da tercih edilen bir üründür. Cilde hiç bir zararı olmayan pamuk paket şeklinde ya da kilo bazında satın alınan bir üründür. Yara üzerine yapılan pansuman sırasında kullanılan hidrofil pamuk medikal sektöründe sarf malzemesi olarak da tercih edilir.

Saf Temizlik Ürünü

Hidrofil pamuk saf bir temizlik malzemesidir. Emici özelliğe sahip olan pamuk steril açıdan da hijyen sağlayan bir malzemedir. Kullanım açısından oldukça uygun olan pamuk çeşitleri medikal alanda da sık kullanılan bir üründür. Hijyenik ve emici yapısıyla tercih edilen pamuk hakkında merak edilen detay bilgi ve içerikler için https://www.cosmetica.com.tr/pamuk/ linkini takip ederek online sistem üzerinden alışveriş yapabilirsiniz.