Öztürk'ten Ağrılılar Derneğine Ziyaret

AHA SAKARYA-Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sakarya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin daveti üzerine Tığcılar mahallesindeki merkez binasında kendilerini ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı ile birlikte ziyaret gerçekleştiren Başkan Öztürk, Sakarya Ağrılılar Derneği Başkanı Faik Kılıç’a nazik davetinden ve ikramlardan dolayı teşekkür etti. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü dernek faaliyetinde yanlarında olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Dernek Yönetimi, Ağrı kökenli müteşebbis- esnaf ve iş adamları, dernek üyeleri ve vatandaşlar da toplantıda hazır bulundu.

Sakarya Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Faik Kılıç ise, “davetimize icabet eden Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e çok teşekkür ediyorum. Davetlerimize her daim katılım göstererek bizim yanımızda olmuştur. Böylelikle hem bizler Erenlerde yapılan çalışmalardan birinci ağızdan bilgi sahibi oluyoruz hem de dernek faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” dedi.