Özpolat Ailesi babaları Ali Özpolat için yas tutuyor

AHA MALATYA - Ali Özpolat sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen malatya'lı olan 76 yaşındaki 18 torun sahibi Ali Özpolat hayatını kaybetti. Malatya MASTÖB Şube başkan yardımcımız Gazeteci Hidayet Özpolat, ,Gazeteci Tv program yapımcısı  Yusuf Özpolat ve Malatya Büyükşehir belediye başkanı basın danışmanı Halit Özpolat’ın babaları Ali Özpolat'ın vefatı sevenlerini ve Özpolat ailesini yasa boğdu. Rahmetli Ali Özpolat için Malatya Şehir mezarlığında düzenlenen törenle dualarla hakka uğurlandı. 
Makon Mastöb başkanlığı ebediyete uğurlanan Ali Özpolat için taziye mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda "Malatya MASTÖB Şube başkan yardımcımız Gazeteci Hidayet Özpolat,gazeteci televizyoncu Yusuf Özpolat ve Malatya Büyükşehir belediye başkanı basın danışmanı Halit Özpolat’ın babaları Ali Özpolat vefat etmiştir . MASTÖB MAKON ailesi Olarak amcamıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyoruz " denildi. 
Elim olayı  Sultangazi Malatyalılar Dernek başkanı Hadi Dursun'da yayınladığı mesajla sosyal medyada duyurdu. Başkan Hadi Dursun yayınladığı mesajda " Sultangazi Malatyalilar Derneği yönetim kurulu üyemiz Yusuf Özpolat ve Hamit Özpolat ve Hidayet Özpolat,ın babaları Ali Özpolat uzun süredir tedavi gördüğü hastahanede hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.." dedi.