Özel okula, özel müdür Ahmet Kınacı geldi, tarih tekerrür etti

AHA İSTANBUL - Güngören İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk 2020-2021 eğitim öğretim yılını 60'a yakın özel okul müdürü olan takım arkadaşlarıyla yönetecek.

Güngören'in marka okullarından olan çok programlı Anadolu meslek okulu statüsünde bulunan Cemil Meriç MTAL'de bir tarih yeniden yaşandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk 2020-2021 Eğitim öğretim yılını 5 şube müdürü 50 okul müdürü 1.500 öğretmenle oluşan dev bir orduyla yönetip Türkiye'nin ve Güngören'in geleceğine imzasını atacak. 

Okulların açılmasıyla okullarda yöneticilerde bayrak değişimi hızla gerçekleşti. Cemil Meriç Meslek teknik Anadolu lisesi müdürlüğünde bayrak yarışının ayrı bir anlamı vardı. Okul müdürü Selman Beyhan Güngören İlçe Milli Eğitim şube müdürü olunca, son atamalarda Güngören'in eğitiminde 25 yıl tarih yazan Ahmet Kınacı 5 yıl aradan sonra 19 yıl hizmet ettiği okulunun müdürlük koltuğuna oturdu. 

Ahmet KINACI Kimdir?

1968 yılında Hatay'da doğdu. İlk Orta ve Lise eğitimini Reyhan’lıda tamamladı. Gazi Üniversitesi Muhasebe İşletme bölümünü bitirdi. 1991 yılında Fatih Ticaret Meslek lisesinde başlayan öğretmenlik hayatı başladı. Kısa bir süre Sinop’da görev yaptıktan sonta tekrara İstanbul’a gelerek Eski İsmi Ticaret meslek lisesi olan Cemil Meriç MTAL 19 yıl müdür tardımcılığı yaptı. Son beş yılını Tuncay Azaphan MTAL’de müdür vekilliğinde bulunduktan sonra son atamayla ömrünün büyük bölümünün yer aldığı proje okulu olan Cemil Meriç MTAL’a  müdür olarak geldi.