Özdemir ailesinden Prof. Dr. Ali Civelek'e teşekkür yağıyor

AHA İSTANBUL - Ali Özdemir'in sağlıklı yaşamında Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ali Civelek imzasını taşıyor.

Emekli vergi dairesi şefi Ali Özdemir geçirdiği rahatsızlık sonucu Medicalpark hastanesinde Kalp ameliyetı oldu. Başarılı geçen operasyonda Eski Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği eski genel başkan yardımcısı olan Ali Özdemir'in sağlık durumu her geçen gün iyiye giderken hastanede taburcu oldu. Taburcu öncesi  teşekkür ziyaretine giden Başkan Ali Özdemir Kalp ameliyatının baş mimarı Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ali Civelek'i makamında ziyaret etti. Teşekkür ziyaretinde   centilmenliği ve nezaketliğiyle de kendinden söz ettiren  Prof. Dr. Ali  Civelek " Başkan Ali Özdemir'le tanışmaktan mennun oldum. Kendisine bir ömür boyu sağlık ve afiyet diliyorum" dedi. Başkan Ali Özdemir ise " Sağlığıma tekrar kavuşturan başta hocam Prof. Dr. Ali Civelek'e sonsuz teşekkür ediyorum. Bana  sağlıklı yaşamı bir kez daha kazandırdı. Şahsım ve ailem adına operasyonda  Prof. opresayonda yer alan Prof. Dr.Barbaros Hayrettin Kınoğlu, , Anestezi doktoru Levent Kaplan, Servis hemşiresi Gamze Gınlar, YB hemşiresi Şükran Akay, hemşireler Duygu Karabıyık, Fadime Demir, Erol Comart, Ertuğrul Zengin, Fizyoterapist Beyzanur Bektaş, Servis görevlileri Sevdiye Polat, Orhan Hızılcık, Hatice hanıma ve hastane yönetimine  teşekkür etmeyi borç bilirim.İyiki hayatımda oldular. Ayrıca beni bu özel günümde yanlız bırakmayan geçmiş olsun ziyaretlerine gelen, telefon ve mesajla temennilerini bildiren  tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum." dedi. 

Başkan Ali Özdemir'in Malatya'lı olması, Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Ali Civelek'in Trabzon'lu olmasıyla Trabzon Malatya kardeşliği bir kalpde tekrar buluştu.

Hastanede Ali Özdemir'i taburcu esnasında ziyaret edenler arasında Eski Savcı Av. Talip Özaslan, Ali Gündoğan, Aliye Akdemir hazır bulunurken başkan Ali özdemir'in hayat arkadaşı Hatice Özdemir'de eşinin sağlığına kavuşması anına kadar onu bir an olsun yanlız bırakmadı.