Oto Hırsızı Polisin Elinden Kurtulamadı

Park halindeki arabanın içerisinden, altın, nakit para ve elektronik eşyaları çalan hırsız, polisin düzenlediği operasyonla kıskıvrak yakalandı

Giresun'da geçtiğimiz hafta salı günü park halindeki bir araç içinden çok sayıda altın, nakit para ve elektronik eşyaları çalan hırsız, polisin düzenlediği operasyonla çaldıklarıyla beraber yakalandı.

Giresun Aydınlar mahallesi 76 nolu sokakta meydana gelen olayda,  1 Adet cep telefonu, 2.200 TL, 13 Adet Gazi altın, 8 Adet altın bilezik, 1 Adet altın bileklik, 1 adet altın kolye, 7 Adet banka ve kredi kartı, 1 Adet tabanca ruhsatı, , 2 Adet anahtar ve diğer belge ve fotoğrafların bulunduğu 2 Adet çanta park halindeki bir araçtan çalındı.

Giresun Asayiş şube müdürlüğü ekiplerinin titizlikle yürüttükleri çalışmalar sonucunda A.K. isimli bir şüpheli yakalandı. Yakalanan zanlının yapılan sorgulamasında, çaldıkları eşyaları bir arsada sakladığını itiraf etti. Hırsızın söylediği adreste yapılan aramalarda çaldığı eşyalar bulunarak sahibine teslim edildi. 

Yakalanan A.K. gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.