ORMANSPOR'A KIYANÇ İNŞAAT'TAN CAN SUYU

Orman Bakanlığı tarafından gönderilen ödeneğinin geri çekilmesi ile ligde zor günler yaşayan ve kurduğu şampiyonluk takımını dağıtmak zorunda kalan Muğla Ormanspor Basketbol Takım 3-4 yöneticinin destekleri ile ayakta kalmaya çalışıyor.






Muğla Ak Parti İl Başkanı, Milletvekilleri ve MKYK Üyesinin ödeneğin geri gelmesi ile ilgili girişimleri devam ederken takımda kendi imkanları ile oluşturduğu genç kadrosu ile lige tutunmaya çalışıyor.

Bu bağlamda hafta sonu Kayseri Deplasmanı için destek Muğla’da İnşaat Sektörünün önemli isimlerinden KIYANÇ İNŞAAT Sahibi Menaf Kıyanç’tan geldi. Kıyanç, Ormanspor’un Kayseri’de oynayacağı deplasmanın tüm giderlerini karşılayacak. Öte yandan Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Gürün’ün de  Takımın deplasmanları için bir otobüs tahsis edilmesi talimatı verdiği gelen haberler arasında. Takımın Muğla Orman ismi ile 1991 yılından beridir Türkiye’de bir marka olduğunu belirten Muğla Ormanspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Demir, bu ismi gururla taşımaya devam ediyoruz. Pes etmeyeceğiz. Sağolsunlar İl Başkanımız, Milletvekillerimiz MKYK üyemiz ve daha bir çok kişi  ödeneğimiz için uğraş veriyorlar. Bu konuda ki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Tabi ki bu arada deplasmanlar ve bir çok giderimiz oluyor, olacak. Bu konuda Kıyanç İnşaat sahibi Sayın Menaf Kıyanç bize çok büyük bir destek verdi. Kendisine Muğla Gençliği, Muğla Basketbolu adına Ormanspor olarak minnettarız.Bize can suyu verdi. Ayakta durmamızı sağladı. Muğlamızın takımına sahip çıkacağını biliyorduk. Diğer deplasmanlarımız içinde kapsını çalacağımız büyüklerimiz olacak. ORMANSpor Markasını ayakta tutacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Büyükşehir Belediyemiz Turizm Gençlik ve Spor Dairemizden de Otobüs ile ilgili talebimiz oldu onlarında olumlu karşıladığı bir çok konuda bizi destekleyecekleri hususunda bilgi geldi. Bu sıkıntılı günlerimizde bizle olanları, destek verenleri Muğla Unutmayacaktır. Dedi.

Şu anda ki hedeflerinin yenmek yenilmek olamayacağını söyleyen Demir, ''İl hedefimiz, sahaya çıkarak, yükselmesi çok zor olan bu lig ile ilgili haklarımızı kaybetmemek. Gerisine daha sonra bakacağız. Bir forma sponsorumuz henüz yok. Bunlar çok büyük rakamlar değil, özellikle sayın Valimiz’den Ticaret Odası Başkanımızdan, Muğlalı İşletmecilerimizden  bu konuda destek bekliyoruz'' dedi.