Öncüspor kulübü başarıdan başarıya koşarken çalışmaları masaya yatırdı

AHA İSTANBUL - Öncü Gençlikspor kulübü başkan Yavuz Kurt başkanlığında özel gündem toplantısı yaparak çalışmalar değerlendirilirken, geleceğe dairde hedef konuldu.

Önder İmam Hatip okulları bünyesinde yer alan, başarıdan başarıya koşan Öncü Gençlik Spor Kulübü özel bir toplantıyla bir araya gelerek özel gündemle toplandı. Zeytinburnu Merkezefendi de bulunan Hasbihan sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıda açılış öncesi kulüp başkanı Yavuz Kurt merhum eski başbakan Necmettin Erbakan'ı anarken , yönetimde dualarla yad etti. Toplantıda açılışında Öncüspor kulübü danışmalığına İstanbul Üniversitesi spor müdürü Hamdi Özcan getirilerek yönetimle tanıştırdı. 

Başkan Yavuz Kurt  Anadoluda bulunan  İmam Hatipli spor kulüpleriyle  İstanbul'da gerçekleşen kamp ile Önder İmam Hatip kurultayı değerlendirmek için gündeme aldı. . Başkan Yavuz Kurt yapılan çalışmaları dile getirirken "Kamp çalışmalarınındaki amacımız bize yakın olan Anadolu kulüplerimizle beraber olduk. Çok büyük heyecan oluştu. Onları takip ettiğimizi anladılar. Bizim gönül birliği kulüplerimizdir. Kulüplerimizi ziyaret ederek yolumuza devam edeceğiz. " dedi. Başkan Yavuz Kurt Kurultayda spor aktivitelerinin kendilerinin tertiplemesini sağlanmasındanda emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmasında Yavuz Kurt " Gençlerin öncüyü bilmesi gerekiyor. Sosyal medyada çalışmalarımzı paylaşalım. Paylaşımlarımızda Öncüspor'un ve Önderin hukukunu en önde tutacağız. Biz bir camiayı temsil ediyoruz. "dedi. Öncü manifestosunuda hatırlatarak Ben Değil Biz olmak olduğunu, Biz olursak başarılacağınıda  sözlerine ekledi.