Öncü Genlik Spor, BESYO Spor Akademilerinin kapısını aralıyor

AHA İSTANBUL - Öncü Gençlik ve Spor Kulübü, Spor Akademilerine Ücretsiz Hazırlık Kursu açarak geleceğin altın adamlarının önü açıyor

Öncü Genlik spor kulübü aylık olağan toplantısını Önder Genel merkezinde gerçekleştirdi. Genel Başkan Yavuz Kurt başkanlığında toplanan yönetim kurulu özel gündem maddelerini görüşerek güne damgasını vurdu. Toplantıda 1. dönem kuşak imtihanı 11 Mart çarşamba Kazlıçeşme Abay Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde yapılmasına, Badminton İmam Hatip Ortaokulu ce Lise İstanbul şampiyonası 9-13 Mart İHO 23-26 Marta tarihleri arasında AİHL'de yapılmasına karara verilirken Uluslar arası Kudüs koşusu , Federasyon seçimleri gündeme alındı.  BESYO Hazırlık Kursu süreci masaya yatırıldı. 

Öncü Gençlik ve Spor Kulübü bu yıl Besyo Hazırlık Kurslarını daha geniş bir platforma yaymaya hazırlanıyor. ÜCRETSİZ gerçekleştirilecek kursulara kayıtlar ilk etapta 50 gencimizin katılımı ile başlanacaktır. İstanbul’un her iki yakasından yeterli başvuru olması halinde Avrupa ve Asya olarak iki farklı salonda eğitimler yapılabilecektir. Beden Eğretimi ve Spor Bilimleri Fakültelerine Uzman Eğitmenlerimiz tarafından hazırlanacak mezun veya lise son sınıf öğrencilerimizin müracaatları alınacak. 

Yapılması gereken aşağıdaki kısa google formun doldurulmasıyla start verilecek

ÖNCÜ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ



Lütfen Ön Başvuru Formu için tıklayınız:

https://docs.google.com/forms/d/1A7wep2TpYPqRB91gNmgutxK7TDMD_WgPOda_Q-K5Yj8/edit