Öncü Gençlikspor ile beden öğretmeni ve Antrenör olmak daha kolay

AHA İSTANBUL - Öncü Gençlikspor kulübü beden egitim öğretmeni ve Antrenör olmak isteyenlere bir şans verip kapıyı aralıyor.

Önder İmam Hatip Mezunları Derneği bünyesinde kurulan Öncü Gençlik Spor Kulübü her geçen gün yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha katarak beden öğretmeni ve antrenör olmak isteyen gençliğe kapıyı aralayarak kurs düzenliyor. Öncü Gençlikspor kulübü İmam Hatip neslinin sporda olan başarılarına teknik adam yetiştirerek  geleceğe dair Hedef büyüttü. Öncü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Canbey başkanlığında toplanan yönetim kurulu Merkezefendi de bulunan Dervişanda sofra bereketinde bir araya gelerek çok özel gündemleri masaya yatırdı. Toplantıda imamhatip okulları 12. sınıf öğrencileri spor kabiliyeti olanları beden eğitim öğretmeni ve antrenörlük için yönlendirme adına düzenlediği kursa start verdi. Okullara asılacak afişler kısa sürede imam Hatip okullarında asılacak. Açılacak bölümler Beden Eğitimi ve Spor öğretmenliği, spor yöneticiliği, antrenörlük, rekreasyon hazırlık kurs müracaatları başladı. Erkek ve bayan adaylar müracaatları afişte yayınlanan iletişim bilgileri ile irtibat kurabilir.

Yapılan  toplantıda kulübün faaliyetleri tekrar değerlendirildi İmam Hatip okullarında konferanslar için  görevlendirme yapıldı. 21 Nisan'da yapılacak olan aile kampı için çalışmalar tekrar gündeme getirildi. Spor Kulübü branşlarının girdiği müsabakalarda elde ettiği başarılar değerlendirilerek taktir edildi.