Öncü Gençlik Sporun Spor Ödüllerinin konuğu Namı Değer GÖLGE, Talha Bora Öge

Öncü Gençlik Spor kulübü, düzenlediği sosyal medyadaki yarışmaya ünlü radyocu Namı Değer GÖLGE, Talha Bora Öge bu haftanın konuğu oluyor.

Dünyayı saran Koronavirüs salgını sonrası evlerine kapanan gençlik yeni heyecanlar ararken öncü Gençlik Spor kulübü düzenlediği Spor Ödülleri yarışmasıyla imdata yetişti. Sosyal medyada düzenlediği Büyük Spor Ödülleri yarışmalarıyla  gençliği heyecana sürüklerken, törene katılan ünlü konukların varlığıda heyecana heyecan kattı.  Yurtiçi ve yurtdışında binlerce gençliğe ulaşan yarışmaya olan ilgi her hafta çığ gibi artıyor. 

Her hafta salı günü saat 21: 00 düzenlenen yarışmada 5 büyük hediye sahiplerini buluyor.  

1. Hafta, Kuruluş Osman Dizisinden Abdurrahman Alp, katılırken

2. Hafta, Milli Futbolcu Hamit Altıntop gençlikle buluşmuştu. Bu hafta salı günü yapılacak spor ödüllerinin  

3. Haftası konuğu,  Diriliş  Osman'lı olurken

4. Hafta konuğu ünlü radyocu Namı Değer GÖLGE, Talha Bora Öge

 olacak.

Her salı günü saat 21:00da sosyal medyada gerçekleşen Büyük Spor  ödüllleri yarışması her hafta sürpriz konuklarla devam edecek. 

Sosyal medya Instagram'da  canlı olarak yayınlanan  yarışmada sorulan soruya en hızlı cevabı veren, 0530 915 92 93 nolu GSM'ye  WhatsApp mesajı atan yarışmacı dereceye giriyor,  5 büyük ödül sahiplerini buluyor. 1. Bisiklet, 2. Akıllı bileklik saat, 3. Spor Ayakkabı, 4.  Dumble Seti 5. ise Spor Çantası kazanıyor. 

▫⠀

SPOR ÖDÜLLERİ canlı yayın günü! ⠀

Salı 21:00'da özel konuğumuz ünlü radyocu Namı Değer GÖLGE, Talha Bora Öge,  @oncugencliksporkulubu hesabını takip etmeyi unutma!

▫⠀

Gençler, yine birbirinden güzel ödüller kazanacak.⠀