Öncü Gençlik Spor'un güreşçileri Türkiye 2. si oldu

AHA İSTANBUL - Türkiye U23 serbest güreş ikinci lig müsabakalarında Öncü Gençlik Spor Kulübü güreşçileri grubunda Türkiye ikincisi olarak madalyalarla eve döndü

Önder İmam Hatip okulları Derneği bünyesinde sporda İmam Hatip neslinin adından söz ettiren Öncü Spor Kulübü katıldığı branşlarda başarıdan başarıya koşarken güreş müsabakalarında da aldığı madalyalar ve derecelerle  tarihe adını yazmaya başladı. Ankara Yaşar Doğu spor salonunda 16 - 17 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen serbest stil u23 güreş müsabakalarında 9 siklette yapılan müsabakalarda 9 siklette de derece alan Öncü gençlik sporun minder şampiyonları 9 derece ile müsabakalara imzasını attı. Müsabaka sonunda Türkiye ikincisi olan Öncü Gençlik Spor uzun şampiyon güreşçileri verdikleri resim kareleri ile şampiyonluklarını  ilan etti. Asbaşkan Şakir Korkmaz ve milli antrenör Mehmet Sarıkaya yönetimindeki heyet Ankara'dan evine madalyalarla dönmenin mutluluğunu yaşadılar. 

Önce Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mustafa Canbey başarıdan dolayı yayınladığı mesajda " 

Bugün Öncü Spor gençleri U23 Serbest Güreş 2.lig Terfi musabakalarında minderin tozunu attırdı ve takım halinde Türkiye ikincisi oldu. Gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ederim"dedi.

Müsabakada derece alan sporcular; 

79kg   Mücahit Dağcı      1.

86kg   Harun Ceylan       1.

125kg  Çağdaş Fırtına.    1.

74kg Erkan Taş.                2.

70kg İdris Çelik.                2.

61kg Samet Hatip            2.

65kg Muhammet Polat   3.

97kg Furkan Dağcı.         3.

92kg Mustafa Yıldız.       3.