Oktay Nuhoğlu yeniden güven oyu alarak başkan seçildi

AHA İSTANBUL - Güngören Şoförler ve otomobilciler esnaf odası kongresinde yeniden güven oyu alarak Oktay Nuhoğlu başkan seçildi.

Güngören Şoförler ve otomobilciler esnaf odası yeni dönem olağan kongresini Güngören belediyesi kültür merkezinde gerçekleştirdi. Divan başkanlığını İstanbul Komyoncular odası başkanı Cemil Ok yaparken kongrede hükümet komserleri Erdoğan Yurdakul, Kemal Dönmez, Şehval kırık gözetiminde yapıldı.  Kongre öncesi Hak yoluna uğurlanan şehitlerimiz ve esnaf üyeleri unutulmayarak saygı duruşu yapılırken daha sonra  İstiklal marşı okundu.

Raporların okunması oy birliği olarak kabul ederken seçimlerde üyeler oynalarını sandıkda kullanarak  Oktay Nuhoğlu ve yeni yönetimine güven oyu vererek yeniden başkan seçti. Kongrede korsan taksicilere mücadele savaşı hız verilirken, eğitime önem verileceği müşteri ilişkileri kurs programlarının sağlanacağı ifade edildi. 

Genel kurulda alınan kararlar arasında eğitim yardımı ve üyelere sosyal yardım yetkiside alındı. 

Bu özel günde gelen misafirleri oda başkanı Oktay Nuhoğlu ve başkan vekili  Cafer Yıldırım karşılarken genel sekreter Münevver Çolak 'da üyelerden idari imzaların alınmasını sağladı. Güngören bakkalar odası başkanı Kamil Bulut, Güngögören belediyesi meclis üyesi Av. Bilal Çıkrık , Bağcılar şoförler odası başkanı Mustafa Nuhoğlu başkan vekili Fahrettin çobanoğlu, Güngören Trabzonlular dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Kasder şube başkanı Murat Kaboğlu ve ismini sayamadığımız  çok sayıda katılımcı ile üyeler bir araya geldi. Başkan Nuhoğlunu ilk tebrik eden Güngören Bağcılar esnaf kefalet kooparatifi başkanı Kamil Bulut oldu. 

Yeni yönetim kurulu listesi

Başkan Oktay Nuhoğlu

ASIL ÜYELER

Cafer Yıldırım

Fuat Kahraman

Şeref Holoğlu

Ümit Uğuz

Abdurrahim Kaban

Hüseyin Keleş

Hayati Akyol

Ethem Aykutluğ

 

YEDEK ÜYELER

Haci Mahmut Aslan

Gökhan Çil

Mehmet Seyrek

Hüseyin Aksu

Vahit Yıldırım

Ersan Altun

Cengiz Özbek

Osman Dinçer

 

DENETİM KURULU ASİL

Rafet Kayaoğlu

Ramazan Gökekin

Şahin Baycan

 

YEDEK DENETİM KURULU ÜYELERİ

Hüseyin Kaya

Selma Pekediz

Reşit Öztürk