Öğretmen Gül Hicran Bayman Kelle son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Geçirdiği elim olay sonucu hayatını kaybeden öğretmen Gül Hicran Bayman Kelle sevdiklerini gözyaşlı geride bırakarak hayata veda etti

Aslen Balıkesirli olan Gül Hicran Baymen Kelle dualarla ebedi yolculuğuna gözyaşları ve dualarla uğurlandı. 1 çocuk annesi 50 yaşında olan Gül Hicran Bayman Kelle için Bahçelievler ulu camii'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Merter Tuncay Azaphan Anadolu teknik meslek lisesinde öğretmen olan Gül Hicran baymen Kelle'nin son yolculuğunda öğretmen arkadaşları ve öğrencileri hazır bulunurken son yolculuğunda gözyaşları sel oldu.  Rahmetlinin musalla taşında  yatan naaşı başında rahmetlinin eşi Halil İbrahim Kelle ile yakın akrabaları ve 12 yaşındaki oğlu taziyeleri tek tek kabul ettiler.      Rahmetlinin son yolculuğunda Güngören kaymakamı Zeyit Şener, Bahçelievler belediye başkanı Dr Hakan Bahadır,  Bahçelievler AK Parti ilçe Başkanı avukat Ramazan Açıkgöz, Güngören milli eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Şube Müdürü Tahir Uygur, Bakırköy Gençlik Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak,  rahmetlinin öğretmen olduğu Merter Tuncay Azaphan Anadolu meslek lisesi müdürü Ferhat Öztürk, müdür yardımcıları Ahmet Kınacı , Gökhan Erdem , Yasemin Özdemir, eğitim-bir-sen Güngören şube başkanı Emin Erdoğan ve ismini sayamadığımız eğitim camiasından çok sayıda  katılımcı öğretmen Gül Hicran bayman kellenin son yolculuğunda saflarda yerlerini aldılar. 

 

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamları tarafından kıldırılan Cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli öğretmen Gül Hicran bayman Kellenin naaşı omuzlarda dualarla memleketi balıkesir'e defnedilmek üzere uğurlandı. 

Cenazenin uğurlanışı da rahmetlinin annesi sinir krizleri geçirerek bayılırken Bahçelievler belediye başkanı Dr Hakan Bahadır  yaşlı kadına ilk müdahaleyi yaptı. Kendine gelen acılı Anne daha sonra araçla evine gönderildi.

Ebedi hayata intikal eden rahmetli Gül Hicran Bayman Kelle'nin mesai arkadaşı rehberlik öğretmeni Deniz Yargıcı, rahmetli hakkında söylediği sözler nasıl bir insan olduğunu da anlatmış oldu.  Deniz Yargıcı "Çok iyi bir öğretmen çok iyi bir insandı. Kendi halinde mütevaziliği ile gönüllerimizde yer tutmuştu." dedi. 

tyle="overflow: auto; position: fixed; height: 0pt; width: 0pt">