Öğrencilerini burs vermede Cavid salgını Posofluları durduramıyor

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular geleceğine sahip çıkıyor, 2020-2021 eğitim öğretim yılında Pandemide öğrencilerini yalnız bırakmayan Posoflular burs vermede kesenin ağzını açtı

Ardahan Posoflular derneği 9 yıldır devam eden öğrenci bursları için  bu yılda  kolları sıvadı. İstanbul Güngören'de merkezi bulunan Ardahan Posoflular Derneği 2020-2021 Yüksek Öğretim yılında da Başkan Aydın Karadağ başkanlığında  kurdukları komisyonla gelen burs müracaatlarını değerlendirirken burs vermeye bu yılda devam ediyor, geleceğine sahip çıkıyor. Başkan Aydın Karadağ yaptığı açıklamada " En büyük yatırım insana olan yatırımdır. 9 yıldır aralıksız verdiğimiz burslarımızı 2020-2021 eğitim öğretim yılındada Covit salgınına rağmen burslarımızı hazırladık. Geçen yıl 156 öğrencimize burs verirken şu ana kadar gelen 135 müracaatımızı burs komisyonumuzda değerlendirerek karara bağladık. Hala yeni burs müracaatlarınıda almaya devam ediyoruz. Geçen sene her öğrencimize 8 ay süreyle aylık 150 TL burs verirken, bu yıl komisyon kararımızla burs miktarını 200 TL'ye çıkarttık " diyerek de öğrencilere müjdeli haberi verdi.  

"Bizler çalışacağız, Posof ve Posoflular kazanacak" 

Ardahan Posoflular dernek başkanı Başkan Aydın Karadağ konuşmasında " Corona Virüs salgınında dahi çalışmalara devam ediyor, değerlerimize sahip çıkıyoruz. Burs verme heyecanınımızı kaybetmedik, Salgın hastalık burs veren hayır sahiplerini asla durduramadı. Pandemi döneminde İhtiyaç sahibi ailelerimize nakti ve giyecek yardımı yapıyor,çevremizde bulunan Posoflu olmayan yaşları 5-15 arasında olan  Lösemili 20 hasta çocuğumuza  yardım paketi hazırlıyoruz. Bizler çalışacağız,Posof ve Posoflular kazanacak" dedi.

" Posoflu olmak Ayrıcalıktır "

Başkan Aydın Karadağ konuşmasında yönetim kurulunun heyecanına ortak olan hayır sahiplerine teşekkür ederken "Öncelikle Yurt dışında Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika'da bulunan hemşerilerimize, İstanbul'daki iş adamlarımıza, şahsıma ait dostluk kurduğum başka yöreli iş adamlarımıza, Posof sevdalılarına şahsım, derneğim ve Posoflular adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.  " derken " Posoflu olmak ayrıcalıktır " diyerekde son noktayı koydu.