Necati Dervişoğlu dualarla ebediyete uğurlandı

AHA TRABZON - Ümraniye kaymakamı Suat Dervişoğlunun babası Necati Dervişoğlu sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen Trabzon of'lu olan Necati Dervişoğlu 82 yaşında hayatını kaybetti. Ümraniye kaymakamı Suat Dervişoğlunun da babası olan 6 çocuk babası Necati Dervişoğlu için memleketi Trabzon of'da cenaze töreni düzenlendi. Sahil camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla rahmetli Necati Dervişoğlu dualarla ebediyete uğurlandı. Dervişoğlu ailesini acısına ortak olup ailenin yanında olan Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu acılı aileye yalnız bırakmazken ismini sayamadığımız çok sayıda protokol siyasi parti temsilcileri , sivil toplum kuruluşu yöneticileri saflarda yerini aldılar. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı  dualarla omuzlarda uğurlanarak aile kabristanına defnedildi. Cami avlusunda rahmetlinin çocukları kaymakam Suat Dervişoğlu ve kardeşleri taziyeleri tek tek kabul ettiler. 

Namaz öncesi rahmetli Necati Dervişoğlu'nun musalla taşında bulunan naaşı başında yeğeni gazeteci-yazar Sallallah Dervişoğlu ve diğer yeğenleri nöbet tutarak aile büyüklerine son görevlerini yerine getirdiler.