NAZLI AYAN OKAN YALKINOĞLU'YLA DÜNYA EVİNE GİRDİ

AHA-BALIKESİR-Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer'in özel kalem görevlisi Nazlı Ayan ile Setur Marina da görevli Okan Yalkınoğlu muhteşem bir düğün merasimi ile hayatlarını birleştirdiler.



 

Mimoza Kır Düğün salonunda gerçekleşen düğün töreninde Selin Pala ve Serkan Üyke’nin nikah şahitliğini yaptığı Nazlı ve Okan çiftinin nikahını Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer kıydı.

Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Sonsuza dek mutlu yaşarlar inşallah. İkisi de pırıl pırıl insanlar birbirlerine de çok yakıştılar. Okan’da Nazlı!da çok şanslı, ben de çok mutluyum onların mutluluklarına şahitlik ettiğim için. Çok çocuğunuz olsun ama biz sayısını söylemiyoruz, onu Allah bilir diyoruz. Genç çiftlerimize zeytin ağacı kadar uzun ömür, zeytin tanesi kadar bereketli, zeytinyağı kadar sağlıklı ve zeytin dalı gibi barış mutluluk dolu bir hayat diliyorum” dedi.

Kalabalık bir davetli katılımı ile gerçekleşen düğünde Evlilik cüzdanını geline teslim eden başkan Gençer,  genç çifte bir de kahve fincan takımı armağan etti.Düğünde Nazlı ve Okan Yalkınoğlu çiftini belediye meclis üyeleri ile mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

AHA-HABER MERKEZİ