Mustafa Şişman, Çalışanlarına Mobbing Yapan Firmaya Sarı Kart Gösterdi

Hak-iş Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman ve federasyona bağlı Öz Gıda - İş Sendikası üyeleri, özel bir beyaz et üreticisinin iş merkezine siyah çelenk bırakarak Sarı kartlarla protesto etti.

Dünya ve Türkiye genelinde faaliyet gösteren beyaz et üreticisi bir firmanın çalışanlara mobbing yaparak işten çıkarttığını iddia ederek, Hak-iş Konfederasyonu ve federasyona bağlı Öz Gıda-İş Sendika üyeleri ile birlikte firmayı protesto etti. Mecidiyeköy’de bulunan merkez Binası önünde, Hak-iş sendika Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman, Öz Gıda - iş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Emin Sürücü ve sendika üyeleriyle bir araya gelerek basın açıklamısının ardından firma binası önüne siyah çelenk bırakarak ayrıldılar. 

Özgıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Emin Sürücü, yaptığı basın açıklamasında, haksız yere işçi çıkarmaya ve mobbing uygulanmaya devam ettiği sürece, hukuksal mücadeleyle birlikte firmanın tüm fabrika ve iş yerlerinde eylem yapmaya devam edeceklerini belirtti.

HAK İŞ Konfederasyonu İstanbul İl Başkanı Mustafa Şişman, Federasyona bağlı tüm sendikaların ve işçi kardeşlerinin sendikadan doğan haklarını sonuna kadar takipçisi ve savunucu olacaklarını belirtti.