Mustafa Şişman, 18 Mart Çanakkale Savaşı Zaferi için Mesaj Yayımladı

Hak-iş İstanbul Şube Başkanı Mustafa Şişman, 18 Mart Çanakkale Savaşı Zaferi'nin 103.yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hak/iş İstanbul İl Başkanlığı 

Basın Açıklaması 

(18 Mart Şehitlerini Anma)

Canını ,vatanı için feda eden 

Her tür tehdide göğüs geren

Yoksulluk ve yalnızlık içinde bende varım diyen

Kahraman Aslerlerimizi

Çanakkale zaferinin 103.yılında

Başta Çanakkale şehitlerimizi,

15 Temmuz şehitlerimizi,Afrin şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle , gazilerimizi selametle yaralılarımızı sağlık ve afiyetle anıyoruz.

Bundan 103 yıl önce tüm dünya devletlerine karşı mücadele veren destan yazan kahramanlarımızın torunları bugün zeytindalı harekatının 57.gününde Afrinde aynı inanç ve kararlılıkla tarih yazmıştır.

Hak-İş olarak her zaman barıştan ve bağımsızlıktan yana olduğumuz gibi , bundan sonrada vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği ve çalışma hayatının huzuru için her türlü müzakereyi ve mücadeleyi vererek bu anlayışla hareket eden milli -yerli ve ulusal  düzeyde düşünce  ,proje ve harekete desteğimizi sürdüreceğiz,

Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere. Din, vatan,bayrak, namus ve mukaddesat uğruna toprağa düşmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor,ruhlarının şad mekanlarının cennet olmasını diliyoruz.

Mustafa ŞİŞMAN 

Hak-İş İstanbul İl Başkanı