MUSTAFA FİLİZ'İN EN MUTLU GÜNÜ

Çorlu'da uzun yıllardır personel taşımacılığı işi ile uğraşan ve kamuoyunda sevilen isimlerimden biri olan Mustafa Filiz hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı. AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Medya Tanıtım Birim Başkanı Mustafa Filiz`in oğlu Mehmet Filiz düzenlenen nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attı.

Nişan törenine Protokol den ve davetlilerden katılım çok büyük oldu!

Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesinde ki yazlık düğün salonunda düzenlenen nişan merasiminde protokol, iş ve siyaset dünyasından oldukça geniş katılım olurken Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Metin Akgün ve Ayşe Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile aile eş, dost ve akrabaları hazır bulundu.

Mustafa Filiz; Mutluluğumuza ortak olan herkese teşekkür ediyorum!

Evlilik yolunda önemli bir adım atan Mehmet Filiz ve İnci Tural çiftinin nişan yüzüklerini AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün keserken genç çifte mutluluklar diledi. AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Medya Tanıtım Birim Başkanı Mustafa Filiz davetlilerle tek tek ilgilenirken; “Oğlum Mehmet in nişan törenine katılara bizleri onurlandıran Çorlu Kaymakamımıza, AK Parti Milletvekillerime, belediye başkanlarıma, Hema Endüstri genel müdürüme ve bana bu mutluluğu yaşatan tüm aile eşrafıma, eş dost arkadaşlarıma katılımlarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi. Mustafa Filiz ve genç çift nişan merasimine katılan protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Trakya Gündem Gazetesi ve Akbaba Haber Ajansı olarak evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Haber: Abdurrahim Yıldırım