Mustafa Çalım; Ergene Kaymakamını yedirmeyiz

AHA- TEKİRDAĞ/Ak Parti Ergene İlçe Teşkilat binasında basın mensupları ile bir araya gelerek 2016 yılı değerlendirme toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Mustafa Çalım, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak'a övgüler yağdırdı.

Ak Parti Ergene İlçe Teşkilat binasında basın mensupları ile bir araya gelerek 2016 yılı değerlendirme toplantısı düzenleyen İlçe Başkanı Mustafa Çalım, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’a övgüler yağdırdı. Başkan Çalım; “Allah’a çok şükürler olsun ki böyle bir kaymakama sahibiz. Onu buraya gönderenlerden Allah razı olsun. Sayın Kaymakamımız ve eşi İlke Hanım çalışmaları ile İlçemize çok güzel eserler kazandırmaya devam ediyorlar Sanırım yaptıkları bu güzel çalışmalardan bazı çevreler çok rahatsız olmuşlar” diyerek Kaymakam Kızıltoprak’a sahip çıkarak “Onu kimselere yedirmeyiz” mesajını verdi.

Başkan Çalım; Bazı Çevreler Çok Rahatsız Olmuşlar!

Ak Parti Ergene İlçe Başkanı Mustafa çalım 2016 yılı değerlendirme toplantısından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Çalım, spekülasyonlara izin vermeyiz diyerek; “ Ergene Kaymakamlığında Kaymakam Kızıltoprak’ın eşi İlke hanım için özel oda tahsis edildiği yalan ve tamamen spekülasyondur. Kaymakamlık da ki bahsedilen oda özel oda değil, proje odasıdır. Sayın Kaymakamımızın eşinin bu odada hazırlamış olduğu projelerin İlçemiz açısından ne kadar yararlı projeler olduğunun farkında olunursa, o odadan çok daha fazlasını hak ettiğini herkes görebilir. Sayın Kaymakamımızın ve eşinin bu güzel çalışmalarından dolayı bazı çevreler çok rahatsız olmuşlar ki bu denli spekülasyonlar ortaya atıyorlar. Biz her ikisinden de çok memnunuz. Başarılı çalışmalarını  devamını diliyoruz. Bu proje odasında Kaymakamımızın eşinin Ergene İlçemize kazandırdığı eserleri ve değerleri göz önünde tutmalıyız. Bu tip aslı olmayan spekülasyonlara Ergene kamuoyu pirim vermeyecektir” dedi.

Fatih Kaymakam’ı Ergene Halkı Çok İyi Tanıyor!

Ergene İlçesi kurucu Kaymakamı olan Fatih Kızıltoprak ile ilgili övgü dolu açıklamalarına devam eden Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalım açıklamalarına şu sözlerle devam etti; “Ergene kaymakamımız sayın Fatih Kızıltoprak, genç ve dinamik bir beyefendidir. Göreve geldiği günden bu güne kadar olağanüstü bir çalışma performansı göstermiştir. Fatih Kaymakam’ın cansiperane çalışmalarını, verdiği mücadeleyi, tüm Ergene halkı biliyor ve görüyor. Onun, yakınlarının  üzerinden yapılacak olan spekülasyonlara Ergene Kamuoyu asla pirim vermeyecektir. Kendisi 15 Temmuz darbe girişimi süresinde 3 tane İlçemizde aynı anda Kaymakamlık görevini başarıyla yerine getirmiştir. Allah’a çok şükürler olsun ki, ilçemizde Fatih Kaymakam gibi birisi görev yapıyor. Hepimiz bu konuda çok şanslıyız. Sayın Kaymakamımızın buraya gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Böyle bir Kaymakamı İlçemize gönderdikleri için. Sayın Kaymakamımız ve eşi üzerinden yapılan spekülasyonlar asılsız ve son derce çirkindir. Kendileri yaptıkları başarılı çalışmalarla sanırım bazı çevreleri çok fazla rahatsız ettiler ki böyle çirkin spekülasyonlar ortaya atılıyor. Ergene Kamuoyu olarak biz Sayın Kaymakamımızdan çok memnunuz. Kendisi ve eşi İlçemize yaptıkları projelerle güzel eserler kazandırmaya devam edeceklerdir. Başarılar dilerim” dedi.    

Haber: Abdurrahim Yıldırım