Mustafa Akbaba'dan örnek yatırım: "Geleceğimizi Çöpe Atmayalım Ekmeğimiz Olsun"

Yatırımlarıyla Güngören'de ses getiren iş insanı Mustafa Akbaba'dan yeni girişim; "Gayrı Geri Dönüşüm" hayata geçti.

"Geleceğimiz Çöpe Atmayalım, Ekmeğimiz Olsun" sloganı ile hayata geçen projenin amacı daha yaşanılır bir dünya için dönüştürülebilir ürünleri tekrar üretime kazandırmak. Mustafa Akbaba, Güven Mahallesi'nde hayata geçirdiği bu proje ile, bölge sakinlerine atık maddeler üzerinden yeni bir gelir kaynağı oluşturmayı hedefliyor. Slogandaki "Ekmeğimiz Olsun" vurgusu da bu amaçtan geliyor. 

Akbaba Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akbaba, yeni projesine dair yaptığı açıklamada, "Şuan dünyamızın en büyük sorunlarından biri; tüketim çılgınlığı. Maalesef, insanoğlunun tüketimine yetişebilecek bir dünya yok. Biz de bir nebze olsun ülkemizi, toprağımızı, mahallemizi bu çevre kirliliğinden korumak için böyle bir adım attık. Dönüştürülebilir materyalleri, geri dönüşüm ile tekrar piyasaya kazandırarak, çocuklarımıza daha yaşanılabilir bir dünya bırakmak için küçük bir adım attık. Umarım çalışmamız örnek olur ve dönüşüm alanında vatandaşlarımızın farkındalığı artar" ifadelerini kullandı. 

ATMA KAZAN 
Mustafa Akbaba açıklamasının devamında, "Vatandaşlarımız, plastik, kağıt, demir gibi dönüştürülebilir malzemeleri çöpe atarak aynı zamanda bir gelir kaynağından da mahrum kalıyor. Biz diyoruz ki 'bu ürünleri atmayın bize getirin ve ekstra bir geliriniz olsun'. Umarım bütün Güngören'e hayırlı olur." dedi.