MÜSİAD'DAN 56 KİŞİ FETÖ DEN İHRAÇ EDİLDİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ şubesinin yeni atanan başkan ve yönetim kurulunun basına tanıtılması toplantısında konuşan Teşkilatlandırmadan sorumlu genel Başkan yardımcısı ve MÜSİAD Tekirdağ şubesinin kurucu başkanı Oktay Dede, sorumuz üzerine, Tekirdağ genelinde hiçbir üye hakkında Feto soruşturmasının olmadığını, Fetodan dolayı ihraç edilmiş hiçbir üyenin olmadığını ve hiçbir üye hakkında Feto dan dava açılmadığını bildirdi.

Teşkilatlandırmadan sorumlu Genel Başkan yardımcılarından Ahmet Şekerli, Feto soruşturmaları ile ilgili olarak bu güne kadar 56 üyenin ihraç edildiğini açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda MÜSİAD Tekirdağ şubesinde yapılan yönetim değişikliği ile ilgili olarak Yeni Başkan Ahmet Candan ve yönetim kurulu üyeleri basın mensuplarına tanıtım toplantısı yapıldı. Çorlu da bulunan MÜSİAD Tekirdağ Şubesinde yapılan kahvaltılı basın toplantısına yeni MÜSİAD Tekirdağ yönetiminin yanı sıra, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ak Parti Tekirdağ İl Başkan yardımcısı Bülent Baloğlu, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve davetliler katıldı.

Genel Başkan yardımcısı Oktay Dede; Tekirdağ Bölgemizden Hiçbir Üyemiz Hakkında Feto Soruşturması Yok!

MÜSİAD Tekirdağ şubesi kurucu başkanı ve aynı zamanda yeni oluşan genel merkez yönetiminde Teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcılığı görevini yürüten Oktay Dede  “Bu güne kadar MÜSİAD’ın tüm şubelerinde görevli yöneticiler  e üyeler dahil olmak üzere, Tekirdağ genelinde üyeleriniz hakkında açılmış ve hala devam eden Feto davaları ve soruşturmaları var mı” sorumuza MÜSİAD genel Başkan yardımcısı Oktay Dede şu cevabı verdi. “Allaha çok şükürler olsun ki, bizde yani Tekirdağ genelindeki MÜSİAD yöneticilerimiz ve üyelerimiz hakkında bu güne kadar açılmış her hangi bir Feto üyeliği ile ilgili bir soruşturma da yok devam edem bir dava da yok. Fetodan dolayı ihraç edilmiş her hangi bir üyemiz de yok Tekirdağ genelinde. Ahmet Başkanımızın da az önce açıkladığı gibi MÜSİAD üyeleri içinde 56 kişi ihraç edilmiştir. Bu ihraçların içinde Tekirdağ genelinde hiç kimse yoktur. Maalesef öyle bir hal aldı ki, Sayın Cumhurbaşkanımızın da  ifade ettiği gibi At izi İt izine karışmışsa ki maalesef öyle bir hal aldı, ne gerekiyorsa sayın başkanlarımızın da teklifleri ile anın da gerekeni yaparız. Geçmiş dönemde Feto ile mücadele konusunda Feto ile mücadele konusunda en yoğun ve sert tutum içinde olduğumuzu da ifade etmek isterim.  Sizin içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak bölgemizin sorunlarına çözüm bulmak adına üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” dedi.

Teşkilatlandırmadan sorumlu genel Başkan yardımcısı Ahmet Şekerli; MÜSİAD dan Bu Güne Kadar 56 Kişi İhraç edildi!

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan,  Teşkilatlandırmadan sorumlu genel Başkan yardımcısı Ahmet Şekerli de yaptığı açıklamada; “MÜSİAD şubelerimizin tamamında bu güne kadar ühraç edilen üye sayımız 56 kişidir. 11 Bin üyemizin olduğu bir ortamda elimizden geldiği kadar hassas davranmaya çalışarak Feto yapılanması ile mücadelemize devam ediyoruz. Bu yapı 17-25 Aralık öncesinde de 80 ve 100 kişilik guruplar halinde MÜSİAD’a üye olmak için müracaatlar yaptılar. O dönem görevli arkadaşlarımız bu yapıyı çok iyi bildiklerinden dolayı bu sızmaları  önlediler. Ben 10 Yıldır  Teşkilatlandırma komisyonlarında görev yapmaktayım. Yeni oluşan yönetimimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım