MHP tüm değerleriyle 23 Haziran için Güngören'de seferberlik başlattı

AHA İSTANBUL - Cumhur ittifakına neden oy verilmesi gerektiğini anlatmak için MHP genel merkezi ve il başkanlığı Güngören'e çıkartma yaparak seçmen seferberliği başlattı

23 Haziran seçimleri için Cumhur ittifakı ortağı Miliyetci Hareket Partisi seçmene ulaşarak herkesin geleceklerine, İstanbul’a sahip çıkılmasını istedi. Güngören’de bulunan dernek başkanlığını Devlet Gülen’in yaptığı Igdır Necefali Kadıkışla, Necef Ali, Çakırtaş köyleri derneğinde sahur programına katılan MHP yöneticileri bereket sofrasında Iğdır’lılarla bir araya geldiler.

MHP merkez yürütme kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu, Davut Haskırış, il başkanı Birol Gür, Güngören ilçe başkanı Muhammet Alpaslan Aldır, belediye meclis üyesi Kazım Gündoğan ve teşkilat yöneticilerin katıldığı sabur sofrasında Neden Cumhur ittifakına sahip çıkılması gerektiğini masaya yatırılarak, herkesin 15-25 kişiyi sandığa taşınması seferberliği görevi tebliğ edildi.

Sahuır programında il başkanı Birol Gür ve MYK üyesi Davut Haskırış gündemi değerlendirerek , 23 Haziran’da MHP dava arkadaşlarının Cumhur ittifakına sahip çıkılmasını istediler.

Selamalama konuşmasında Çarpıcı açıklamalarda bulunan MYK üyesi Ferhat Çakıroğlu 23 haziran sonrası oluşacak tehlikelerden söz ederken “MHP ne kadar güçlüyse, Türkiye O kadar güçlüdür” dedi. MYK üyesi Ferhat Çakıroğlu konuşmasında “Biz mikro milliyetci değiliz, Türk milliyetcisiyiz. Bu vatanın hakkını ödeyebilmemiz için çalışıyoruz. Bu günkü cumhur ittifakının temelini Başbuğ atmıştır.  “Biz vatanı böyle seviyoruz,Pazarlıksız. Bizler bir Libya değiliz,Suriye değiliz, Bizim töremizde başımızı veririz. Bağbuğun yanında durmak, mazlumun yanında durmaktır. Bizim uyanmamız lazım. Bu hareket dualı harekettir. İstanbul genelinde MHP’ye operasyon yapılıyor, bu operasyon Binali Yıldırım’a değil. 15 Temmuz’da darbe kıran genel başkanımız devlet bahçeli’ye , hiçbir şantaja yol vermeyen Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğiz. Hırsız içerdeyse kapı kilit tutmaz. Biz hiç pazarlık yapmadık. Biz ya şehidiz, ya gaziyiz, ya cezaevi mağduruyuz, yada milletin aşığıyız." dedi. Ekrem İmamoğlu'nu  yakinen tanıdığını Ekrem İmamoğlunun bu işin erbabı olmadığını, sadece proje olduğunu dile getirdi. MHK üyesi Ferhat Çakıroğlu konuşmasında " Allah bunlara nasip etmesin, Bu işin tek mağduru Cumhur ittifakıdır, bundan sonraki mağdur Türkiye Cumhuriyeti milletidir. Eğer alırlarsa İspark , İskiyi, İgdaş'ı HDP'ye peşkeş çekecekler. Bunları sadece sizler siyasetle durdurabilirsiniz. "dedi. Kendilerinin Türk milliyetcisi olduğunu 70 yıllık mazilerinde asla zikzak olmadığını, Allaha Şükür ederek dile getirdi.  Papaz sever diyerek eleştirdiği İmamoğlunun neden seçilmemesi gerektiğini örneklerle anlatarak katılımcılara anlattı. MYK Üyesi Ferhat Çakıroğlu konuşmasında Pençe hareketinde ve vatanı için daha önceden şehitleri unutmayarak Allahtan rahmet diledi. 23 haziran öncesi küskünlükleri, kızgınlıkları, kırgınlıkları kaldıralım diyerekde herkesin 15-25 kişiyi ikna ederek sandığa taşınması seferberliğini başlattı. 

Sabur bereketinin kurulduğu sofra sonrasında MHP ilçe başkanı Alpaslan Aldır'ın okuduğu dua ile semaya açılan ellerde edilen dualarla bir kez daha şükürler edildi.