Mhp Tekirdağ Adayları Çorlu'da Tanıtıldı

24 Haziran genel seçimleri öncesinde MHP Tekirdağ Milletvekilleri Çorlu İlçe Başkanlığı binasında basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Milletvekili adayları Koray Önsel, Zehra Çalışkan ve Oktay Üstün hazır bulundular. Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu ilçe Teşkilatı, MHP Tekirdağ Milletvekili Çorlu Adaylarını düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı.

MHP Tekirdağ Çorlu İlçe Teşkilatı, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayları Koray Önsel, Zehra Çalışkan ve Oktay Üstü’ü, düzenlediği basın toplantısı ile tanıttı. Muhammer Varol’un başka bir programı sebebi ile katılamadığı toplantı, MHP Çorlu İlçe Teşkilatında düzenlendi. Tanıdım toplantısına MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz ve ilçe yönetimi katılım sağladı. Adaylara seçimlerde başarılar dileyen MHP Çorlu İlçe Başkanı Süleyman Danışmaz, “Çorlu’muzdan listemizde olan adaylarımızı Çorlu halkına tanıtıp, projelerini ve çözümlerini bize anlatmaları adına bu toplantıyı gerçekleştirdik” dedi. MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel de, “Erken bir seçim oldu ve Türkiye için gerekli bir seçim oldu. MHP de bu yolda özenini göstermiş ve vekil adaylarını belirlemiştir. MHP olarak Tekirdağ’dan büyük bir oy alarak vekillerimizi Ankara’ya göndereceğiz. Vatandaşlarımız, Çorlu’da kimlere oy vereceğini iyi bilsinler” dedi.

TEKİRDAĞ’IN TAMAMANI KUCAKLAYACAĞIZ

Bugün Çorlu’da bulunmaktan mutluyum. 24 Haziran seçimlerinin Tekirdağ’a ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tekirdağ’da yaşayan vatandaşlarımızı temsil etmek üzere 1. sıradan aday gösterildim. Teşkilatımızın her kademesinde görev aldım. İyi bir ekiple ciddi bir netice alacağımıza inanıyorum. Tekirdağ’ın tamamına hakimiz” dedi. Zehra Çalışkan, “Burada olmak benim için büyük bir onur. Tekirdağ’ın 7 milletvekili adayından biriyim. Hizmet ettiğimiz bu topraklarda ilimizi temsil etmek adına bu yola çıktık. Biz Türkiye’nin temsilciyiz. Biz hem Trakya halkına hem de Türkiye’deki bütün vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz” dedi. Oktay Üstün, “Bu yola 19 aday adayı olarak çıktık ve genel merkezimizin takdiri ile ilk 7’ye girdim. Tüm aday arkadaşlarıma hayırlı olsun. Tüm Tekirdağ’ın oylarına talibiz. Hizmet için varız. Halkımızın desteği ile güzel yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım