MHP'Lİ AKÇAY: "GÜÇLÜ HÜKÜMET, GÜÇLÜ MECLİS, GÜÇLÜ MHP, GÜÇLÜ TÜRKİYE'DİR"

MHP Manisa milletvekili Erkan Akçay 24 Haziran seçimleri sonrasında ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında Akhisar, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerindeydi. Ziyaretlerinde seçim sonuçlarını değerlendiren Akçay 'Seçim sürecinde MHP olarak iki temel hedefimiz vardı: Birincisi MHP'nin mecliste güçlü bir şekilde yer almasıydı. İkincisi ise Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Erdoğan'ın da birinci turda kazanmasıydı. İki hedefimizi de gerçekleştirdik' dedi.

MHP Manisa milletvekili Erkan Akçay seçim sonrası ziyaretleri kapsamında Akhisar, Saruhanlı ve Gölmarmara ilçelerini ziyaret etti. MHP ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelen Akçay Gölmarmara’da Kayaaltı ve Değnekler mahallelerini de ziyaret etti.

 

Açıklamalarında 24 Haziran seçimlerinde kazananın Türkiye olduğuna vurgu yapan Akçay “Seçim sürecinde ne demişsek hepsi aynı şekilde gerçekleşti. Bundan sonra da Türkiye yeni hükümet sistemiyle ile daha emin ve güçlü adımlarla ilerleyecektir.” dedi.

 

24 Haziran’da sandıktan çıkan sonucun güçlü Türkiye olduğunu ifade eden Akçay “24 Haziran’da milletimizin kararı güçlü hükümet ve güçlü meclis olmuştur. Aynı şekilde Milliyetçi Hareket Partisi de mecliste güçlü bir şekilde yer almıştır. Sandıktan çıkan netice güçlü Türkiye hedefine emin adımlarla ilerlemektir. Güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü MHP; güçlü Türkiye demektir.” dedi.

 

“24 Haziran akşamı dağıldılar”

 

Açıklamasında CHP-İP-Saadet ittifakını da eleştiren Akçay “Cumhur İttifakı karşısında CHP, İP ve Saadet Partisi HDP merkezli ve destekli bir ittifak kurdular. Bu yıkım ittifakı sadece 24 Haziran odaklı kurulmuştu. Yıkımdan başka bir gelecek vizyonları yoktu. Sadece iktidarı yıkmak, MHP’yi meclis dışında bırakmak için kirli oyunlara başvuran bu ittifak 24 Haziran akşamı dağılmıştır. Milletimiz MHP’ye sahip çıkarak yıkım ittifakının oyununu bozmuştur.” dedi.

 

Yeni dönemde Cumhur İttifakının Yenikapı ruhuyla yoluna devam edeceğini belirten Akçay açıklamalarına şöyle devam etti: “Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhur ittifakı ve Yenikapı ruhuyla aziz milletimize hizmet etmeye devam edecektir. Seçim döneminde MHP iftira, itham ve isnatlarla saldırı altındaydı. Bazılarının beklenti ve boş ümitlerinin aksine MHP ve Cumhur İttifakı en iyi şekilde hem yasamada hem yürütmede devam edecektir.”

 

“MHP’nin Doğu ve Güneydoğu’da Oylarını Arttırması Birlik ve Beraberlik Yolunda Verilmiş Bir Mesajdır”

 

“Seçim öncesinde Kürt kökenli vatandaşlarımızın MHP ve Cumhur İttifakına destek vermeyeceği yönünde bir kara propaganda yürütüldü. Bölücü söylemleriyle seçmeni de bölmeye çalıştılar. Ancak bu kirli iddianın sahipleri Türk milletinden büyük bir tokat yemiştir. MHP Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizde oylarını yüzde 100’den fazla arttırmıştır. Bu tablo Türk milletinin birlik ve beraberlik yolunda verdiği bir mesajdır. Ülkücüler Erdoğan’a oy vermez dediler. Bu kara propaganda da çöktü. Türkiye siyasi bakımdan çok daha istikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam edecektir. Çok kısa zaman içerisinde ülkemizin her bakımdan çok büyük güç kazanacağını bütün dünya görecektir.”



Haber: Kubilay Şenbay



erkan akçay