MERT ZİYA'NIN GURUR VEREN BAŞARISI DEVAM EDİYOR

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde elde ettiği başarılarla adından söz ettiren genç yüzücü Mert Ziya, 20 Ocak, 3 Şubat tarihleri arasında Milli takım kamp kadrosuna çağrılarak, Çorlu'da bu başarıyı yakalayan ilk sporculardan biri olmuştu. Çorlu için büyük bir gurur kaynağı olan Genç yüzücü Yunanistan'da düzenlenecek turnuva da Milli takımımız adına yarışacak

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) yüzücümüz Mert Ziya, Milli Takım adına Yunanistan Dedeağaç'ta düzenlenecek olan "Faros-Elena Sairi 2018" Yıldızlar ve Gençler Yüzme müsabakalarına katılacak. Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) yüzücümüz Mert Ziya, 2000-2003 doğumlu sporcuların mücadele edeceği Milli Takım'da milli gurur için mücadele edecek.    

Yüzme Milli Takımına seçilen Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yüzücüsü Mert Ziya ve Antrenörümüz Tolga Kipriye, 14-15 Nisan 2018 tarihlerinde Yunanistan Dedeağaç'ta düzenlenecek olan "Faros-Elena Sairi 2018" Yıldızlar ve Gençler Yüzme müsabakalarına katılacak. Yunanistan Dedeağaç'ta gerçekleştirilecek olan "Faros-Elena Sairi 2018" Yıldızlar ve Gençler Yüzme müsabakalarında Çorlu Belediye, Enka, FB, GS, Kayseri Faroz, Kınalıada, Nilüfer Belediyesi ve Yıldızlar Kocaeli takımlarından 19 sporcu ve 18 antrenör görev alacak. Biz de Trakya Gündem Gazetesi ve Akbaba Haber Ajansı olarak Mert Ziya’ya başarılarının devamını diler, tebrik ederiz.



Haber: Abdurrahim Yıldırım

mert ziya milli takım