Mersin Sele Hazırlıksız Yakalandı

Dere yatağında süreklenen aracı mersin itfaiye ekipleri kurtardı

Mersin’de son günlerde etkisini artıran kar yağışı ve yağmur bölgedeki bazı akarsuların ve derelerin su seviyesinin yükselmesine neden oldu. Akdeniz ilçe sınırları içerisinde bulunan Deliçay Deresi’nden karşıya geçmeye çalışan bir TIR ve kamyonet akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılan araçların yardımına Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri yetişti.

Çayda sürüklenen TIR Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından alınan güvenlik önlemleri ile bulunduğu yerden çıkarıldı.

Bekirde Mahallesi’nden Karacailyas Mahallesi’ne geçmek için dere yatağını kullanan kamyonet ise sürüklenerek dere yatağındaki kaya parçasına takıldı. Burada sabit kalan araç ve sürücü Mersin Büyükşehir Belediye İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kurtarıldı.

Hafif yaralı halde sürüklenen kamyonetten kurtarılan sürücü, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür etti. 7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin her koşulda çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediye İtfaiye Dairesi Başkanlığı, birçok alanda hizmete devam ediyor.