Mehmet Muş ; Her verdiğin oy Recep Tayyip Erdoğan'a güç olacaktır

Güngören Karadenizliler birlik beraberlik gecesiyle bir kez daha seçimlerin tarihine yön vereceğini haykırdı

Güngören Ak Parti ilçe teşkilatının düzenlediği Karadenizliler gecesinde Güngören muhteşem bir geceye daha şahitlik etti. Karadenizin siyasetcisi, Sanatcısı ve bürokratı, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve  karadeniz uşakları salona sığmadı. Sanatcı Ekin Uzunlar'ın söylediği şarkılarla Karadeniz gençliği adeta çoştu. Horonlarla eşilk eden Karadeniz uşakları geceye ayrı bir anlam kattılar.

Geceye katılan konuklar arasında Ak Parti grup başkan vekili Mehmet Muş, milletvekili Eyüp Özsoy, ilçe başkanı Bünyamin Baş, belediye başkan adayı Bünyamin Demir, İBB imar komisyonu başkanı Yüksel Akyol, Güngören Belediyesi meclis grup başkan vekili Tarık Kambur, Ak parti kadın kolları başkanı Şenel Savcı, gençlik kolu başkanı Emrah Demirci Fatih vergi dairesi Müdürü Mustafa Şahin ve yönetim kurulu gecede hazır bulundular. 

Programın sunuculuğunu Güngören siyaset yarışında en genç meclis üyesi adayı Furkan Sevinç yaparken selamlama konuşmasında ilçe başkanı Bünyamin Baş, 8 Gün sonra Güngören'de tarih yazacaklarını, belediye başkan adayı bünyamin Demir ise 31 Mart akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a rekor oy alarak hediye göndermek istedeklerini sözlerine ekledi. İstanbul milletvekili Eyüp Özsoy'da konuşmasında Güngören'in seçimlerde beklenildiği gibi birinci çıkacağına inandığını dile getirdi. 

Ak Parti grup başkanvekili Mehmet Muş da konuşmasında anketleri işaret ederek İstanbul'da yüzde 61'e az yüzde altmış bir'e az kaldığını herkesin gayret göstermesini istedi. Grup başkanvekili Mehmet Muş konuşmasında " Güngören en güzel ilçelerimiz den Merkez bir ilçedir. Biz ilk defa bir başbakanı Türkiye cumhuriyeti'nde İstanbul'a layık gördük. Ne kadar önemli olduğunu görüyorsunuz. Sizlerin hemşerileriniz den �çişleri bakanımız sanayi bakanımız ulaştırma bakanımız ve en önemlisi Recep Tayyip Erdoğan sizin hemşerimiz dir. Türkiye'nin lideri partimizin genel başkanıdır. Her verdiğiniz oy Recep Tayyip Erdoğan'a güç olacaktır. Onun ayağı Söke izlendiğinde kimlerin sevineceğine zılgıt çekeceğini iyi biliyorsunuz"dedi. Güngörenin kendine düşen görevi hakkıyla yerine getireceğine de inandığını dile getirdi. 

Gece sonunda katılımcılara günün anısına çiçekler verilerek bu özel güne anlam kazandırdı.