Mehmet Muş ; Ak Parti Türkiye'nin Sigortasıdır

AHA İSTANBUL - İstanbul esnaf odaları temsilcileri Ak Parti Meclis Grup başkan vekili Mehmet Muş'u ağırlayarak dertlendiler

İstanbul Esnaf Oadaları Birliği Ak parti meclis grup başkan vekili Mehmet Muş'u ağırlayarak esnaf odaları temsilcileri ile buluşturdu. İSTESOB başkanı Faik Yılmaz'ın ev sahipliğinde  yapılan toplantı Bakırköy'de bulunan Esnaf Odaları Birliği merkezinin konferans salonunda gerçekleşti. Milletvekili Mehmet Muş dünya ve Türkiye gerçeğini esnaf oda temsilcilerine verdiği örneklerle tek tek anlattı.  Ak Parti meclis grup başkan vekili Milletvekili Mehmet Muş konuşmasında " Ülke ekonomimiz geldiğimiz  günden beri 3 kat artmıştır. Dünyanın  en büyük 5. ekonumisine sahip ülkeyiz. Yeni dönemde daha çok istihdam daha çok yatırım yaparak yolumuza durmadan devam edeceğiz. Bir tek hedefimiz var. İnsanlarımızın yaşam koşullarını en iyi hale getirmektir. "dedi, Ortadoğuda yaşananlara değinen Milletvekili Mehmet Muş Ortadoğuda birilerinin yaptığı hesaplar olduğunu, İsrailin başkentini Kuduse taşıması gibi çok önemli olaylar meydana getirilerek bölgeninin gerginliğinin arttırıldığını sözlerine ekledi. Bu olaylara sessiz kalınmadığını ifade eden Milletvekili Mehmet Muş "Türkiye bu esnada 2 büyük hareket gerçekleştirdi. Sınır ötesi  hareketler ülkemizin güvenliğini arttırmak için yapılan hareketidir. Türkiyenin birliğini, beraberliğine karşı yapılmış hareketlerdir. Bu bölgede en güçlü devlet bizim devletimiz. 81 milyon vatandaşımızın her biri bizim için değerlidir. Biz bir Türkiye partisiyiz. 78 ilin tamamında milletvekili çıkartan bir partiyiz. Ak parti Türkiyenin Sigortasıdır. Cari Açık, Enflasyon yeni dönemde Türkiyenin gündeminden çıkartacağız. Terörü de Türkiyenin gündeminden çıkartacağız demiştik,  bunlarıda gündeminden çıkartacağız. Türkiye girişimcilik noktasında İnsan kaynakları noktasında yeterli olduğunu kendi ekipman ve techizatları kendisinin üretecek yetenektedir" dedi.  

İstanbul milletvekili Mehmet Muş, Kıbrıs hareketini örnek vererek zamanında zor şarttlara rağmen yapıldığını şu anki dönemde çok sayıda ürettiği techizatıyla ekipmanıyla büyük güç olduğunu dile getirdi. Recep Tayyip Erdoğan iktidarında Türkiye'nin hedefe doğru gittğini ifade etti.  Milletvekili Mehmet Muş  konuşmasında Dünya n 7.5 milyar insanına cevap verememektedir. Bizler dünya ekonomisinin % 1.2 sini ürettiğini 2008 yılındaki krizin etkilerinin hale kurtulanamadığını sözlerine ekledi.

Toplumda  Fitne fesat sokanlara dikkat çeken Mehmet Muş . "Geçmiş dönemde bunlar yapıldı, milletimiz bunlara fırsat vermedi. Çukur olaylarında güney ilçelerde çukurlar kazıldı devletimiz ve milletimiz buna fırsat vermedi. Buna her kim destek verdiyse bedelini ödüyorlar ve ödemeye devam edecekler. "dedi. Esnaflarada kendilerini gelişmelere açık tutmasını sözlerine eklerken  esnafların yanında olduklarını , teknolojik gelişmeleri  çağın gerektrdiği ölçüde takip etmelerini istedi. 

Esnaflarla soru cevap kısmında oda başkanları sadece secimlerde değilde her zaman yanlarında olmalarını dilerken izinsiz korsan olarak faliyet gösteren Fırınlar, berberler ve bir kaç meslek dalındaki şikayetlerini dile getirdiler.  İstesob başkanı Faik Yılmaz'da bu sorunların ruhsat aşamasında odaya gelinerek faliyet belgesinin alınmamasından dolayı kaynaklandığını, kayıt dışı faaliyetlerin bu yüzden olduğunu anlattı. Başkan Faik Yılmaz Milletvekili Mehmet Muş ve beraberindeki heyetede İstesob olarak yapılan çalışmaları anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 17 binden fazla esnafla Sinan Erdem kapalı spor salonunda ağırladıklarını gururla ifade etti. 

Program sonunda Milletvekili Mehmet Muş'a günün anısına hatıra taktim edildi. Toplu çekilen resimlerlede bu özel gün ebedileştirildi.