Mehmet İsimbay ve Hilal Karayel mutluluğu nikah masasında buldular

AHA MALATYA - İsimbay ve Karayel ailesi evlatlarının mutlu anlarına dostlarıyla şahit oldu.

Meslek okulları Dernek Başkan vekili Mehmet İsimbay hayatını Hilal Karayel ile birleştirerek dünya evine girdi. Malatya Yeşilyurt belediyesi nikah salonu bahçesinde gerçekleşen nikah merasiminde Yeşilyurt belediyesi nikah memuru Serkan İzgi kıydı,  Kıyılan nikahta mutlu çiftin şahitliklerini gelinin arkadaşı Ayşe Ebru Tan , damadın arkadaşı iş adamı Hasbihan et Restaurantlarının yönetim kurulu üyesi  Dündar Tunç, damadın kuzenleri Ayfer Yavuz, Meslek Okulları Dernek Başkanı Mustafa Akbaba yaptı. Pandemi kurallarına uyularak Aile büyükleri ve az miktarda  davetlinin katıldığı nikah töreninde mutlu çiftin mutluluğuna davetliler şahit oldu.  

Bu özel günde gelinin babaannesi Emine Koyun, babası Aydın Karayel, kardeşi Muhammet Karayel evin tek kızı Hilal Karayel'in evden ayrılışının hüznünü yaşarken,  evlatlarının mürvetini görmeninde mutluluğunuda dostlarıyla paylaştılar. 

Düğünde ev sahipliği yapan Damadın Abisi Ahmet İsimbay ve kardeşleri, Sevgi, Ali, Fadime ile Ayşe Kızmaz davete icab eden misafirleri tek tek karşılayarak ağırlayıp tebrikleri kabul ettiler. 

Davetliler arasında yakın akrabalardan aile büyüklerinden damadın dayısı  Ali Kara ,   emekli milli eğitim müdürlerinden  Arif Koyun, Suntal Tuncal, Zeynep Eynal, Halil Koyun ve ismini sayamadığımız çok sayıda konukda özel merasimde çiftin yanıbaşında olup mutluluğu beraberce yaşadılar. 

Aile büyüklerinden gelinin babaannesi Emine Koyun bir yastıkta kocamanın mutluluk sırrını verirken " Sevgi, Saygı, Hürmet" diyerek 3 sihirli kelimeyi dile getirdi. Torun sayısınıda Allah ne veriese diyerek sınır koymadı. "En az 2 kız , 2 erkek torun" dedi.  Damadın en büyük halası Sultan Tuncal ise nasihatta bulunurken  " Birbirlerinin sözlerini dinlesinler. Karşılıklı anlayışlı olsunlar" dedi. Mutlu çiftende en az 3 torun istemeyide ihmal etmedi.