Mehmet Eşsiz'in vefatı sevenlerini yasa boğdu

AHA İSTANBUL - Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan Mehmet Eşsiz sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen Malatya Pütürgeli olan 2 çocuk babası Mehmet Eşsiz 50 yaşında hayata veda etti. Yakalandığı amansız hastalıktan dolayı uzun zamandır tedavi gören Mehmet Eşsiz hayata tutunamayarak sevenlerini gözüyaşlı geride bıraktı. Pütürge Nohutlu Yeğenler köyü eski dernek başkanı, Madef Esenler şubesi yöneticilerinden olan  Rahmetli Mehmet Eşsiz için Bağcılar Ebubekir camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Rahmetlinin son vedasında gözyaşları sel olurken, rahmetlinin çocukları Fatih ve Serap Eşsiz kardeşler babalarına gözyaşlarıyla veda ederken taziyeleri de kabul ettiler. Rahmetlinin 30 yıllık hayat arkadaşı Fatma Eşsiz  ise dostlarının tesellisi ile metanetini korudu. Cenaze namazı saflarında Madef Malatya dernekler federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, Mastöb Malatya sivil toplum örgütleri Birliği Başkan yardımcısı Aziz Damar ve ismini sayamadığımız çok sayıda dernek başkanı sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Eşsiz ailesinin yakın dostları rahmetlinin son vedasında hazır bulundular. Kılınan cenaze namazıyla semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetli Mehmet Eşsiz'in naaşı omuzlarda ebedi istirahatgahı olan Kayabaşı aile mezarlığına dualarla uğurlanarak defnedildi. 

Madef Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş, Mehmet Eşsiz'i yad ederken " Çok güzel ve kıymetli bir insandı.  Malatya camiamızın sevdiği saydığı dürüst  örnek birisiydi. Cenabı Allah mekanını cennet etsin. Nur içinde yatsın"dedi.