Mehmet Çınar ve A Takımını İstanbul Dernekleri ağırladı

AHA İSTANBUL - Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Ekibi İstanbul'a çıkartma yaparak Malatya'nın değerleri ile bir araya geldi

Mastöb Malatya sivil toplum örgütleri Birliği ve Madef Madef Malatya Dernekler Federasyonu Malatya'dan gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekibinden oluşan  çok özel konuklarını ağırladı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Bağcılar Güneşli'de merkezde bulunan Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel merkezini ve Sultangazide merkezi bulunan Madef Malatya Dernekler Federasyon Başkanlığını ziyaret etti. Mastöb Genel Başkan Nazife Özdemir ve yönetimi ile Madef Başkanı Yılmaz Durmuş ve yönetimi  Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı ve beraberindeki heyeti ağırladı. Daha sonra heyet Esenler'de Merkezi  bulunan Pütürge Poskıran derneğinde İstanbul'da bulunan derneklerle bir araya geldi. Malatyalıların Birlik beraberliğinin bir kez daha dile getirildiği bu ziyarette Mastöb Genel Başkanı Nazife Özdemir, Madef Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş ile İstanbul'da bulunan ilçe federasyon başkanlıkları ve Köy dernekleri yöneticileri tam kadro hazır bulundu. Pütürge Poskıran Dernek merkezinde Dernek Başkanlığı ev sahipliği yaparken  Mastöb Başkanı Nazife Özdemir, Madef Başkanı Yılmaz Durmuş,   Malatya Konfederasyon kurucu başkanı Aziz Damar, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karataş, Pütürge eski belediye başkanı Mehmet Polat, Pütürge Dernekler Federasyonu kurucu başkanı Cihan Akköse,  Mastöb ve Madef yöneticileriyle ismini sayamadığımız çok sayıda Malatya dernekleri bu özel günde hazır bulundular. 
 Ziyaret sonrası Mastöb Genel Başkanı Nazife Özdemir yayınladığı teşekkür mesajında " Dün akşam Genel Merkezimiz ve Pütürge Poskıran Derneğimiz buram buram memleket kokmuştu..

Bizleri ziyarete gelen misafirlerimiz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Sn Mehmet Çınar beye ve yardımcılarına, bizleri kendi mekanında ağırlayan Pütürge Poskıran Derneğine ve davetimizi kırmayarak bizler ile aynı sofrayı paylaşan dernek başkanlarımıza,federasyon başkanlarımıza ve dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.." dedi. 
Madef Malatya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Durmuş'ta yayınladığı teşekkür mesajında " Malatya Stk birlikte organize ettiğimiz Poskran Derneğimizin ev sahipliğinde Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sn.Mehmet Çınar misafir ettik.Yeşilyurt Belediyesin’de yaptığı çalışmaları bizlerle paylaştı ziyaretleri için teşekkür ederiz." dedi  
Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da ziyaretler sonrası yayınladığı teşekkür mesajında " İstanbul’da bulunan Malatyalı Konfederasyon, Federasyon ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile bir araya geldik. Samimiyet ve misafirperverlikleri için kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ederim." dedi.