MASTÖB Malatyalı Başkan Yasin Kartoğlu'nu Tebrik Etti

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tüm değerleri ile yeni göreve gelen Malatyalı Yasin Kartoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Başakşehir belediye başkanlık görevine yeni atanan Malatyalı Yasin Kartoğlu'na hemşerileri sahip çıktı. Malatya Sivil Toplum Orgütleri Birliği (MASTÖB) ve Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek başkanlığındaki heyet yeni başkan Yasin Kartoglu'nu makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler. Başkan Yasin Kartoğlu hemşerilerini kapıda ağırlarken Malatyalı olmaktan gurur duyduğunu ve kapısının her zaman açık olduğunu da ifade etti.

Başkan Adil gevrek ise sivil toplum örgütleri olarak Malatya'ya Hizmet etmekten gurur duyduklarını söyleyerek çok fedakarlık yaptıklarını da dile getirdi.

Heyette yer alan MASTÖB Avrupa Şube Başkanı Aziz Damar 3-5 Kasım arasında belediye başkanlarını Malatya'ya götürek çıkartma yapacaklarını ifade ederken 5 Kasım'da Evkur Yeni Malatyaspor ve Başakşehirspor maçına davet etti.

Ziyaret heyetinde MASTÖB Genel Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu hazır bulunurken Başakşehir Malatyalılar Dernek Başkanı Erdal Tunç ve yönetim kurulu ile Mastöb kadın kolları yönetiminden televizyon program yapımcısı Songül Korkmaz da yer aldı.