Malkaralı Beşiktaşlılar Dayanışma Gecesinde Doyasıya Eğlendiler

AHA TEKİRDAĞ- Yemek bahane müzik şahane! Malkara Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği birlik ve dayanışma yemeğinde Beşiktaşlı taraftarlar gece boyunca eğlence karnavalı yaşadılar.

Dernek Başkanı Osman Alcan yemek öncesi yapmış olduğu konuşmada; “Düzenlenen bu yemekte yalnız Beşiktaşlılar değil tüm takımların taraftarları davet edilerek amaçlarının birlik ve dayanışma olduğunun göstergesidir, yemeği katılan herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bahar Turistik Tesisleri’nde mükemmel müzik ziyafetinde geçen dayanışma yemeğine, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyeleri, Malkara Cumhuriyet Başsavcısı Can Tuncay, MHP İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil, Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı İsmail Şen, Ankara Tekirdağlılar Yardımlaşma ve Kültür Genel Başkanı Recep Pasos, STK temsilcileri, Eski Belediye Başkanı Zeki Eren, Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, TSO Başkanı Ümran Bilgin, Tekirdağ Kuaförler Başkanı Mustafa Karaman, Tekirdağ Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Fahrettin Bayar, Süt Üreticileri Başkanı Osman Turgutlugil’in yanı sıra yüzlerce Malkaralı katıldı.

Birlik yemeğinin bir diğer önemli konuğu, gecede sahne alan O Ses Türkiye yarışmacısı Ali Mert Paşalı, seslendirdiği Türk Sanat Müziğinden seçmelerle davetlileri alkışlı tempoyla coşturdu. Ayrıca Tekirdağ’dan gelen palyaço çocukları gece boyunca eğlendirdi. 



Rıza Döner