Malkarada Bu Kadarına Da Pes Dedirten Hırsızlık Olayı Yaşandı

AHA TEKİRDAĞ- Bu kadarına da pes artık dedirten hırsızlık olayı Malkara da ki Cami cemaatini şaşırttı.Geçtiğimiz hafta içersinde Malkara Gazi Ömer Bey camisinin Şadırvanından yedi adet Osmanlı modeli olan kurnaların hırsız veya hırsızlar tarafından yerinden sökülerek çalınması  Malkara cami cemaatini tedirgin ediyor.


Gazi Ömer bey cami imamının ezanı okumak için görev yerine geldiğinde Şadırvanın yedi adet Osmanlı modeli olan muslukların yerinden sökülerek çalındığını görmesi üzerine 155  no lu polis imdat telefonunu arayarak gerekli soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.


Cami imamından edinilen bilgilere göre çalınan muslukların Osmanlı modeli Sarı pirinçten ve maddi değerinin de tanesinin 100.tl civarında olduğu buna benzer hırsızlık olayının daha evvelki zamanlar dada camide gerçekleştiğini belirtti.Görevli imamın ev ve işyerlerinde hırsızlık olaylarının olduğunu biliyorduk ancak bir ibadethane yeri olan caminin şadırvanından gerçekleştirilen hırsızlık olayı herkes gibi benine şaşırttığını belirtmiştir.


 


HABER- Riza DÖNER